Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
Vitaminka))

Венгерская кухня - бограч и другое

Рекомендованные сообщения

1410274672_Bograch-po-zakarpatski.jpg

 

Бограч

 

Час приготування: 2 ч. 0 хв

Густий суп-гуляш, в якому багато м'яса, безсумнівно сподобається чоловікам. Дуже раджу приготувати цю страву на природі - в лісі, на дачі.

 

Опис приготування:

ББограч - це казан, у якому готували цю страву. З часом назва пристало і до самого блюда. Рецптов приготування бограчу існує багато, пропоную вам один з варіантів.

2. М'ясо для бограчу вибираємо без кісток, але з сухожиллями. Для цього підійде лопатка або голяшка. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і кидаємо в котел. Весь час помішувати, щоб м'ясо не приставало до стінок казанка.

3. Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями або півкільцями. коли з м'яса впоратися весь сік, додаємо до нього цибулю.

4. Чистимо моркву і натираємо на тертці. Додаємо в казан. Смажимо до м'якості.

5. Чистимо часник і солодкий перець, нарізаємо. Додаємо до м'яса солодку паприку і через хвилинку солодкий і гострий перець, часник, томат, спеції. Перемішуємо і доливаємо водою, щоб вона злегка покрила м'ясо. Тепер додаємо сіль, знову перемішуємо і тушкуємо практично до готовності.

6. Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до м'яса.

7. Пробуємо на смак підливу, досолюємо, якщо потрібно. Додаємо нарізану зелень і дотушіваем до готовності. Потім даємо настоятися хвилин 15 і кличемо компанію до столу.

 

 

Призначення: На обід/На природу

 

Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі

Блюдо: Гарячі страви

 

 

Інгредієнти:

 

Сало копчене - 100-150 Грам

М'ясо - 1 Кілограм (яловичина, свинина або баранина)

Картопля - 700 Грам

Цибуля - 2 Штуки

Морква - 2-3 Штук

Перець солодкий - 2 Штуки

Томатна паста - 3-4 Ст. ложок

Часник - 2-3 зубчики

Гострий мелений перець - 1 Щіпка

Сухі приправи для гуляшу - 2-3 щіпок

Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)

Зелень - 50 Грам (кріп, петрушка)

Паприка солодка - 1,5 чайної ложки

 

 

Кількість порцій: 6-8

Перед вами простий рецепт приготування Бограч.Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Можно готовить в домашних условиях. Я даже для это мультю доставала. Так что можно не только на костре ;)

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Самый вкусный бограч ела в селе Яноши, возле Берегово Закарпатская обл. Дома не такой вкусный получился.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

  Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.


×
×
  • Создать...