Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
watari

Ремонт блока управління батареєю Honda Civic Hybrid 4D

Рекомендованные сообщения

Дівчатка, прошу вашої допомоги, бо вже не маю жодних сил. Можливо, хтось зіштовхувався з такою проблемою, та може щось підказати.
Маю автомобіль, Honda Civic Hybrid 4D 2008 року. Так сталось, що у мене сів аккамулятор і я, розумничка, "прикурила" її. Якщо коротко, то у мене згорів блок управління батареєю, або його ще називають інвертор. Купили блок, правда бу, поїздила два дні нормально, потім машина стояла 3 дні, після цього сіла в неї і приїхала. Горить ІМА і акк. Ледь знайшла людину, яка займається цими блоками, він її спаяв, все чудово. Знову вона два ді постояла і та сама проблема. У моєму місті майстрів по гібридам немає, треба їхати в Дніпро, а цей раз, боюсь, вона не доїде. Та і вони не можут нічого порадити. Я підозрюю, що шось пале цей блок, але коли ми встановили блок після перепайки і провели сканування помилок не показало ЖОДНИХ! та сама історія просто, що вона трішки постояла і все вилізло назовні. Я вже не знаю, що робити, просто в розпачі

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Автомобиль 2008 года выпуска. А батарея какого года?

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
Только что, Daria сказал:

Автомобиль 2008 года выпуска. А батарея какого года?

Того же года. НО! Когда проводили диагностику первый-четвертый раз, все диагносторы говорили, что значительной просадки нету

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...