Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
mxksfxn

Дуже не зрозуміла проблеми з картинкою

Рекомендованные сообщения

Привіт, дуже не зрозуміла проблема, є комп відеокарта hd6670, підключаю монітор 1440х900 по vga і пробував навіть по переходніку hdmi vga, я б не сказав шо артефакти, але на екрані мерехтять горизонтальні полоски, робити можна все що завгодно працює класно, але дуже не приємно, постійно здається що зараз комп зламається, підключаю до телевізора по hdmi, все гуд ніяких проблем, (але і монітор той я підключав переходніком в hdmi)

І саме цікаве, як я підключаю до свого основного пк той же монітор, тим же перехідником, все гуд, виходе що - Монітор робочий, відеокарта теж, 

і вже все пробував (можливо ні), драйвера відюхи удаляв, ставив самі старі, самі нові, (в безпечному режимі таке саме)

І інеті начебто весь перерив, якщо потрібно додам фото якщо тут можна після публікації додати, 

Остання надія на форум, рятуйте 

Зібрав перший раз комп, тому можливо навіть шось примітивне напишіть, вдруг забув чи не знав, 

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Тобто пк 2, і при підключенні до іншого монітор працює без "артефактів"? У мене є декілька пропозицій, і саме примітивних. Оскільки драйвер на відеокарту встає, схоже що вона справна. Не робив спроб у драйвері відеокарти змінювати параметри стосовно роздільної здатності?(Змінити кількість Герц, бо телевізори наскільки я знаю мають зазвичай 30, а монітори від 60 та більше, можливо справа в оновлені екрану. Змінити типову роздільну здатність на "кастомну", через все той же драйвер, тобто знайти пункт "Обрати межі" та самостійно розтягнути вікно до розмірів монітору, можливо там вийде щось на кшталт "1456х892" і у такому режимі буде працювати). Це перше що можна спробувати, друге на що можна звернути увагу - сама компанія AMD, якщо ти знайдеш офіційний сайт з драйверами до відеокарти HD6670, то у специфікації непередбачено щоб відеокарта працювала через VGA(хоча це може бути змінено виробником певної версії, тобто ASUS/MSI та інші компанії могли додати такий роз`єм). Спробуй якщо є можливість, підключити відеокарту шнуром саме HDMI, а вже на підключенні саме до монітору поставити перехідник з HDMI на VGA, можливо справа у цьому, оскільки розробником(AMD) підтримка VGA початково відсутня. 

image.png

Изменено пользователем Deidre
Доповнення інформації

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...