Кєдата кобіта 68 Опубликовано: 8 ноября 2014 білий? з золотою гривою, як у казках? Дімка ж без тяжолих наркотіків.. не гриви, ні єдинорогів... з льогкими - лише стойло й кобила)) може йому в борщ намішать чого потяжелєє для сказочності?)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Диментий 291 Опубликовано: 8 ноября 2014 ты о чем? борщ из тарелки едят а вот и ответ чемберлену може йому в борщ намішать чого потяжелєє для сказочності?)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 а вот и ответ чемберлену та мож она сметанку мала на увазі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Диментий 291 Опубликовано: 8 ноября 2014 та мож она сметанку мала на увазі так звичайно)))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 так звичайно)))) тоже что ли борщ замутить Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 ноября 2014 Блін і обняти нема кого((( Кицюню хіба що))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 Блін і обняти нема кого((( Кицюню хіба що))) а чого друзів не покличешь? і повод є, щоб зібратися - день обнімашек:крутяшка: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 ноября 2014 а чого друзів не покличешь? і повод є, щоб зібратися - день обнімашек:крутяшка: Я їх ледь на ДН зібрала) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Кєдата кобіта 68 Опубликовано: 8 ноября 2014 Я їх ледь на ДН зібрала) під дулом пісталєта? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 Я їх ледь на ДН зібрала) пробуй знов) вихідний же день)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 ноября 2014 під дулом пісталєта? Майже) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 ноября 2014 пробуй знов) вихідний же день)) Вони як неуловімі мстітєлі))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Диментий 291 Опубликовано: 8 ноября 2014 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Кєдата кобіта 68 Опубликовано: 8 ноября 2014 Диментий, нагадав про язик)))) Якось в Паттайї. Є там музей Ріплі - то таке шось суміш кунсткамери, музею і всякої всячини...цікавенько. так от. Один з експонатів. Стіна. на стіні висить велике дзеркало та поряд з ним чорно-біле фото якогось розтатуйованого папуаса, який висулупив язик, скручений в трубочку. ну і ленгеда до фото - шо в якомусь там лохматому початку 19 століття жив такий собі Джо, який вмів так складать язика і блаблабла. Думаю, тю, тоже мені рекордсмен, шо там того язика складать.. ну і поскладала..і не тільки я... тим більше дзеркало висить... Ну всьо, пройшли вже той екпонат, потім ше мільйон різних екпонатів, шо й забули, шо вже бачили шо й ні... Потім такий довгий темний коридор йде і десь далеко в кінці нього трохи світла десь збоку падає... ото йшли по ньому, а де світло стали, там - віконце. Дивишся у віконце і розумієш, шо... ти зараз знаходишся по ту сторону того дзеркала, де сам крутив язика, як татуйований Джо... а ше розумієш, шо точно так само хтось тут стояв з тебе лахав, як ти смієшся з оцієї групи з пятидесяти китайців... Музей Ріплі - то круть) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 ноября 2014 Ахаха,))))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 Диментий, нагадав про язик)))) Якось в Паттайї. Є там музей Ріплі - то таке шось суміш кунсткамери, музею і всякої всячини...цікавенько. так от. Один з експонатів. Стіна. на стіні висить велике дзеркало та поряд з ним чорно-біле фото якогось розтатуйованого папуаса, який висулупив язик, скручений в трубочку. ну і ленгеда до фото - шо в якомусь там лохматому початку 19 століття жив такий собі Джо, який вмів так складать язика і блаблабла. Думаю, тю, тоже мені рекордсмен, шо там того язика складать.. ну і поскладала..і не тільки я... тим більше дзеркало висить... Ну всьо, пройшли вже той екпонат, потім ше мільйон різних екпонатів, шо й забули, шо вже бачили шо й ні... Потім такий довгий темний коридор йде і десь далеко в кінці нього трохи світла десь збоку падає... ото йшли по ньому, а де світло стали, там - віконце. Дивишся у віконце і розумієш, шо... ти зараз знаходишся по ту сторону того дзеркала, де сам крутив язика, як татуйований Джо... а ше розумієш, шо точно так само хтось тут стояв з тебе лахав, як ти смієшся з оцієї групи з пятидесяти китайців... Музей Ріплі - то круть) прикольно:класс: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 ноября 2014 кофе ---------- млин, пока постоял в тянучке на Братиславской - капец... вроде ж выходной - а город авто забит Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Кєдата кобіта 68 Опубликовано: 8 ноября 2014 Andrey, привіт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 ноября 2014 Andrey, привіт я утром пока все спали - самый первый здоровался) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 кофе ---------- млин, пока постоял в тянучке на Братиславской - капец... вроде ж выходной - а город авто забит кофе) ты уже отработал или еще? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Кєдата кобіта 68 Опубликовано: 8 ноября 2014 Andrey, от жеж... хочу персональний))) Rsddle, наварила борщику?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 ноября 2014 ты уже отработал или еще? еще.... да планы вроде пока никто не нарисовал)) мона знач работать) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 Andrey, от жеж... хочу персональний))) Rsddle, наварила борщику?) неа:застен вдохновения нет бульон есть - вдохновения нет Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Riddle 456 Опубликовано: 8 ноября 2014 еще.... да планы вроде пока никто не нарисовал)) мона знач работать) а тут с нами теревенькать под кофеек? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 ноября 2014 а тут с нами теревенькать под кофеек? лучше нагребу бумаги да поеду домой)) *заодно и борщ сварю - вы хоть чем-то соблазнили))))))))))))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах