Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
Sergij Bojko

Відносини Галичини і Києва

Рекомендованные сообщения

Вітаю! Мешканці вашого міста приїздять до Станіславова і знущаються над людьми. Ваші люди масово купляють житло в Станіславові. Ваші люди тероризують наших мешканців. Але Радянського Союзу більше не існує, Галичина не належить до руснявої потолочі. Наведіть порядок зі своїми мешканцями, щоб вони не тероризували нас. Може у вас в місті буде хоча би одна компетентна людина, зберіться і знищіть ту сволоту, яка примушує вас тероризувати нас. Ваші люди називають мене "крисою", але я не криса, я до вашого міста і вашого життя не маю ніяких стосунків. Я ніколи не буду в вашому сраному місті, я ненавиджу все, що від вас. Ми не транслюємо вам в голови сніданки зі мною (як це ви робите через терористичний телеканал 1+1), я не траснюю вам бійки жінок, дівчаток ("від пацанки до панянки") тощо. Наші мешканці не запроваджують до вашого міста керівників з Воркути чи ще з звідкись, які ваших мешканців Києва виганяли би з рідних сіл чи міста. Ніхто до вас не втручається і не нав'язує вам валюту, волю і культуру. Ми до вас взагалі не відносимося. Якщо у вас хороші відносини з грузинами, з арестовичем, чи з росіянами, яких ви транслюєте сюди практично кожний день - це не значить, що тут в Галичині хтось хоче бачити і чути цих людей. Грузія славиться тим, що вони відбудували недавно гуртожиток, де жив Йосип Вісаріонович, який був грузинським терористом і воєнним злодієм. Грузія славиться тим, що вони посилають своїх терористів, тюремних злодіїв "в законі" в Грецію та інші країни Євросоюзу. Нам ви, кияни, не брати, ви - сарматська сволота. Русь ваша проклята нікому не потрібна, торгуйте своїми жінками, а не чужим біологічним матеріалом, жадібні ви сармати. Продавайте свою Фатіму прокляту іноземцям і не втручайтеся в наше особисте життя. Ваша валюта забезпечує лише проституцію, геноцид, розбрат тощо. У вас в житті не було нічого, крім блядства, сучості, ви воші на Землі, курви прокляті. 

Ви мені взагалі там не потрібні як люди, я вас не хочу знати. Якщо наші мешканці присутні у вас, ви самі туди їх стимулюєте їхати, друкуючи свою валюту. Йоп вашу мать, та наведіть вже там порядок в себе нарешті. Криси - це ваші жителі, а не я. Не потрібно їхати сюди і називати мене крисою.

Ми з вами вже з'ясували стосунки в минулому столітті. Наведіть порядок в себе і забирайтеся до чорта взагалі в Московію, чорти. 

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Ніхто ніколи не голосував в Галичині за те, щоб в Києві якісь бандерівці тероризували ваших киян. Можете їх вбивати, знищувати і так далі. Це ваше життя, ваше місто, ви там корінні жителі, ніхто не хоче втручатися в ваше особисте, нікому не потрібне життя. Ніхто в Галичині не транслює на київщину по через телебачення блядство, розборки з русскими ментами, про солдатів і кадетів також ніхто телесеріали не транслює тощо. Припиніть свою валюту прокляту сюди запроваджувати, проституцію, алкоголізм, геноцид. І просто ідіть ви там нахуй як кияни, як русскі і просто як погані люди. За все, що було. Така вам подяка за все. 

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Що стосується бандерівців, беріть за основу вашу монографію [Колесніков В. О., Кривошеєв А. М. - Форми і способи боротьби з повстанцями та партизанами]. І знищуйте їх. Ніхто не посилає в Київ ніяких бандерівців, партизанів, повстанців і терористів. Немає кого назвати крисою, ідіть поспілкуйтеся з своїми мешканцями 

Все. На цьому все. Якщо у вас є корінні жителі києва, взагалі свідомі, пристойні люди, просто зрозумійте, блять, як ви всіх заїбали вже зі своїм лайном, СУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изменено пользователем Sergij Bojko

Поделиться сообщением

Знову ваша ментовка щось каже. Я ніколи не поїду в ваше місто і ніколи нікого не буду ображати ваших мешканців, ви мені не потрібні. Мені не потрібна ваша ментовка. Я ніколи не транслював по телевізору свій побут, своє життя вашим мешканцям. Ви просто токсичні. Я не пишу це, щоб ви помінялися, це в жодному разі не протест. Завжди залишайтеся собою, русские. Я не русский. Я ментовку до вас ніяку не запроваджую. Вас цікавлять розборки, але як і Аргентина, Бразилія, Ірландія, Фінляндія, Чехія, Польща і будь-які мешканці інших країн, міст, з вами розборок, конфліктів ніяких не хочуть. Ніхто не хоче вашу ментовку бачити. Ваше місто - це протухла, запріла, ненавидима ментовка, яка всюди розвішує свої ментовські "залози", які душать своїм смородом. 

В світі є понад 200 країн. У вас класні стосунки з Грузією, з Росією і так далі. Ніхто тут не проти вашого кохання. І ніхто до вас не запроваджує свою достоєвську ментовську систему. Запроваджуйте свій спосіб життя в Аргентину, в Бразилію, в Ірландію, в Англію, та куди просто завгодно - туди, де вам будуть раді. Чому ви до наших людей втручаєтеся в життя? Друкуйте валюту свою для Куби, для Чечні, для Грузії і так далі. Цього нікому не потрібно. Ну зрозумійте, що ніхто не хоче змінити вашу поведінку, всім все-рівно який у вас побут, як ви зустрічаєтеся і вітаєте одне одного, коли ви повечеряли, як ви одружуєтеся тощо, ваші сніданки - не потрібно транслювати по телебаченню ваше життя. Будьте собою, але друкуйте свою валюту в Грузію, в Кубу, в Венесуелу, в Панаму, в Іспанію і так далі. До тих людей, де ваші друзі, де вам раді. Але з вами ніхто не захоче жити, якщо так чесно, і мати ні спільної валюти, ні спільної культури. Тому ви примушуєте чужих людей сваритися між собою через вас. Тут взагалі Польща. Нас не цікавить життя в Грузії, в Росії, в Таджикістані і так далі. Це ваші з ними особисті відносини. Ви нам не брати. 

Ви - жадібна, кровожадібна, іраномовна сарматська сволота. В цьому вся ваша суть. Ви лише нацистська русска, сарматська ментовка. Ваша робота тут нікому не потрібна. Абсолютна більшість негативно ставиться до вас. Тому ідіть в Грузію, в Росію, ніяких загроз тут для вас немає. Шукайте ворогів чи братів в іншому місці. 

Поделиться сообщением

Звертаюся до усіх українців, хто не вважають себе русскими, кому не потрібні курси з української мови. Ви наші улюблені громадяни, ми вас всіх дуже любимо і чекаємо вдома у Львові, Тернополі, Стиніславові, Проскурові, Луцьку, Волині. Ви наші улюблені громадяни, наші улюблені дівчатка і хлопчики, наші улюблені чоловіки і жінки. Покидайте київ. Ви не варті того життя, ви наші. Ми вас любимо, дякуємо Вам за те, що ви є, що ви з нами! Їдьте додому, кидайте тих сарматських злодіїв, вони ментура русская, яка знущається над людьми і закатовує їх. Тікайте звідти! 

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

Прошу извинения у киевлян, я был не прав. Линия украинского мышления исчерпала себя полностью, это не для всех. Така экзистенция. И хочу сказать для всех людей, что поддерживать украинский язык нет никакого смысла, это пустая трата времени. Согласитесь, если бы осуществлялась работа, скажем, создавались какая-нибудь украинская социальная сеть, украинские онлайн-игры и т.д., то украинизация была бы приятным и выгодным для всех процессом. Но чаще всего это проекты-однодневки типа курсов языка для переселенцев, которые вообще ничего об украинском языке знать не хотят, тем более, что им задрали цены на аренду жилья, когда они бежали, что их отторгнуло. Это всё политическое говно, говёное отношение к людям.  Молодежь изображает Украину посредством игры GTA. Что вполне справедливо. Как говорится, не украдёшь - не проживёшь.

Если у вас есть какие-нибудь претензии ко мне, то не стоит их выкатывать мне лично. Я лишь распоряжаюсь информацией, подобно chat-gpt. Больше я в этой хуйне не участвую. Это система социальных репутаций типа как в Китае, только положительные мультипликаторы не доступны всем, а только определенным людям. Это система, в которой вы обязательно скатитесь: подняться у вас не будет шансов. Для этого нужна украинизация, чтобы определенные люди продемонстрировали себя, свое участие (которое актуально и нужно только сегодня, для картинки, заголовка в газете), а так они вас всех на хую видели. Просто такая коррупция, или как это называется (лохотрон, кидалово и так далее). Ну а такие как я - просто лохи ебанутые, или, толерантнее, полезные идиоты. 

Ухожу из этого

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...