Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.

Рекомендованные сообщения

Дівчата, хочу поділитися з вами своїм невдалим похідом до гінеколога Бриня Володимира Мироновича,  який перевернув моє життя. Якщо б я змогла повернути час назад, я би зробила більш ретельний вибір гінеколога!😭

Історія розпочалася з моєю неспокійною думкою про можливі проблеми в моєму тілі. Я вирішила звернутися до гінеколога, сподіваючись, що він допоможе мені вирішити ці проблеми. Записалася побачивши великий досвід роботи, який наспраді не означає професіоналізм. Я обрала цього лікаря через хорошу репутацію і позитивні відгуки.

Під час огляду гінеколог провів ряд обстежень і тестів і поставив мені діагноз. Він стверджував, що у мене серйозне захворювання, яке вимагає негайної операції. Він сказав, що це єдина можливість врятувати моє життя і відновити моє здоров'я.

Я погодилася на операцію без жодних питань, вірячи власному лікарю. Операція була довгою і складною, і коли я прийшла до свідомості після неї, я відчула неймовірний біль і втомленість. Проте найгірше було тим, що я не могла рухати своїми ногами.

Виявилося, що операція яку мені назначили була мені не потрібна, і внаслідок цього я залишилася інвалідом. Моя рухливість була обмежена, і я більше не могла ходити самостійно. Ця нова реальність була для мене шокуючою і важкою. Я втратила свою незалежність і повністю залежала від допомоги і підтримки інших.

Ця історія стала для мене нагадування про важливість другої думки і ретельного дослідження перед будь-якою операцією. Лікарі мають велику відповідальність за життя та здоров'я своїх пацієнтів, і ми повинні бути обережними і захищати свої права і здоров'я у медичних справах.

photo_2023-10-11_23-23-25.jpg

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Доволі цікава історія, співчуваю вам. Справді ось сь так почитаєш відгуки гарні, приходиш, потім стаєш жертвою лікарської помилки, а все тому що, то сайт погані відгуки не пропускає, то лікар сам себе рекламуючи просить ті відгуки залишати за знижичку. Жах просто, і довіритись комусь страшно.

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Ребята будьте бдительны когда обращаетесь к гинекологу ! Придя к нему на приём ,с порога нахамил и развел на 3 тыс грн взяв все возможные анализы не оговорив их с пациентом .Хотя я приходила получить консультацию по поводу замены гормонального контрацептива,который мне не подходил .Более того полученные анализы оказались неверными ,после были пересданы .И все это было сделано с целью выкачивания денег .Нужно же оставаться человеком .Категорически не рекомендую данного гинеколога .Бринь Володимир Миронович

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...