Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
Роман87

Підкажіть хорошу гінекологічну клініку.

Рекомендованные сообщения

Підкажіть хорошу гінекологічну клініку. Дружина давно відкладає похід до лікаря, бо боїться черг і байдужих лікарів. Хочу знайти місце, де до жінок ставляться уважно і без зайвого стресу. Може хтось стикався з подібним — де спостерігається ваша дружина або дівчина?

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Розумію твою дружину, сама довго зволікала з цим! Зрештою наважилась і звернулась до гінекологічного відділення клініки INTO-SANA — і це було найкраще рішення. Лікар уважна, тактовна, жодних черг, а записатись можна прямо на сайті за хвилину: https://kiev.into-sana.ua/directions/akusherstvo-i-ginekologiya/. Передай дружині — там точно не страшно, навпаки, виходиш із відчуттям турботи і повного розуміння свого здоров'я! 😊

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Даріно, дуже дякую вам за такий розгорнутий відгук і що поділилися досвідом 🙏 Це якраз те, що я хотів почути — реальна історія, а не просто реклама. Я якраз і шукав місце, де до жінок нормально ставляться і без цього стресу з чергами та байдужістю.

Покажу дружині ваш коментар, бо для неї це зараз дуже актуально — вона якраз і боїться йти через невдалий досвід раніше. Добре, що ви написали про можливість запису онлайн, це для нас великий плюс.

Скажіть, будь ласка, у вас довго чекати на прийом було? І як загалом атмосфера — справді спокійна, без зайвого напруження? Це для нас дуже важливо.

Ще раз дякую, дуже допомогли з вибором 👍

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...