Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
Дарина78

відгук про похід до проктолога

Рекомендованные сообщения

Ніколи не думала, що буду писати відгук про похід до проктолога, але хочу, щоб інші жінки не повторювали мою помилку і не тягнули так довго, як я. Два роки ігнорувала дискомфорт, списувала все на сидячу роботу і постійний стрес, придумувала собі тисячу причин не йти до лікаря. Колега на роботі порадила звернутись до клініки INTO-SANA і сказала, що там навіть така делікатна проблема вирішується без зайвого стресу і незручності. Дуже зручно, що одразу можна вибрати проктолога на сайті: https://kiev.into-sana.ua/directions/proktologiya/, почитати про нього і записатись онлайн буквально за пару хвилин — жодних дзвінків і очікування на лінії. Вже в кабінеті зрозуміла, що даремно відкладала — лікар поводився настільки професійно і спокійно, що сором кудись випарувався сам собою. Через місяць від проблеми, яка роками псувала мені якість життя, не залишилось і сліду. Не чекайте два роки як я — заходьте на сайт, обирайте свого лікаря і записуйтесь, ваше здоров'я того варті!

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...