Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 Всім привіт) як ви тут?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nika Lia 1 223 Опубликовано: 8 февраля 2017 жуем и куняем))) ночки) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 жуем и куняем))) не дразнись) вкусняшек там небось наготовила да? - как всегда)) а я день на кофе и бутерах....... разъезды чета бесить начали.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 Всім привіт) як ви тут?) привіт) усі поховалися і жують там))) ну крім мене - в мене "дієта") Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nika Lia 1 223 Опубликовано: 8 февраля 2017 не дразнись) вкусняшек там небось наготовила да? - как всегда)) а я день на кофе и бутерах....... разъезды чета бесить начали.. без тебя вкусняшки нЭ лезут так, шоколадки хомячу))))) в каких-то гигантских количествах, аж страшно Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 Я теж пожувала) хоча підозрюю,що не дуже добре то я зробила на ніч) Забігла до вас з питаннячком: чи все ви розповідаєте своїм друзям і чи не виникає образ коли щось не договорюєте? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nika Lia 1 223 Опубликовано: 8 февраля 2017 Я теж пожувала) хоча підозрюю,що не дуже добре то я зробила на ніч) Забігла до вас з питаннячком: чи все ви розповідаєте своїм друзям і чи не виникає образ коли щось не договорюєте? у друзей обиды? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 привіт) усі поховалися і жують там))) ну крім мене - в мене "дієта") Привіт) готуєшся до літа?)))))) Це як я присідання робила,а мені сказали:куди тобі ще зарядку?))) Пс:а я вирішила попу підкачати в домашніх умовах) раптом вийде))))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 у друзей обиды? Ага. Як з цим боротись? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 так, шоколадки хомячу))))) в каких-то гигантских количествах, аж страшно положи на место)) чи все ви розповідаєте своїм друзям і чи не виникає образ коли щось не договорюєте? зовсім мало що розповідаю. і їх образи мене не обходять) і чим далі - тим менше розмов/друзів.. життя якось так всіх розкидало.. готуєшся до літа?)))))) я в зал і так ходжу постійно) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 зовсім мало що розповідаю. і їх образи мене не обходять) і чим далі - тим менше розмов/друзів.. життя якось так всіх розкидало.. І я помічаю,що з часом друзі віддаляються.а в інших навпаки...купа фоток де вони з друзями відпочивають й таке інше. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nika Lia 1 223 Опубликовано: 8 февраля 2017 Ага. Як з цим боротись? ой нинаю)) не брать в голову, наверное)) если не хочешь делиться-зачем открываться только чтоб утолить чужое любопытство, откровенничать надо когда самому хочется поделиться,когда знаешь что реально человечек близкий и поймет положи на место)) фсё-фсё)))) закушу барбариской и убегу с кухни))))) -=-=-=-=-=-=-=-=-= люди, буду писать с нулём)) зак0лебал0 редактир0вать п0ст0янн0 сл0ва и ОООООО пытаться надавить))) п0сты п0 5 мин пишу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Nika Lia 1 223 Опубликовано: 8 февраля 2017 І я помічаю,що з часом друзі віддаляються.а в інших навпаки...купа фоток де вони з друзями відпочивають й таке інше. ну отдыхать компанией-не значит быть близкими друзьями со всеми) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 І я помічаю,що з часом друзі віддаляються.а в інших навпаки...купа фоток де вони з друзями відпочивають й таке інше. поки був молодший - то теж була купа вихідних з друзями. потім з'являється сім'я і багато пріоритетів змінює звичне вже становище. віддаляється багато... в усіх купа своїх турбот.. *в мене після "відрядження" зовсім змінилися звички - хочеться приходити додому, а не відриватися з друзями десь.. хочеться тиші... вони цього не розуміють - точніше - не хочуть розуміти. а я під них підлаштовуватись теж не буду. також про розмови - в них купа питань - шо/там/як було... а я ну зовсім не хочу про це розмовляти.. приблизно так зараз... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 ой нинаю)) не брать в голову, наверное)) если не хочешь делиться-зачем открываться только чтоб утолить чужое любопытство, откровенничать надо когда самому хочется поделиться,когда знаешь что реально человечек близкий и поймет Дякую) мабуть ти маєш рацію) мова скоріш не про одкровення моє,а про допитливість людини. З роками розумієш,що не все потрібно розповідати або хоча б не одразу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 З роками розумієш,що не все потрібно розповідати або хоча б не одразу частіш за все - все що ти розповідала - проти тебе й використають... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 поки був молодший - то теж була купа вихідних з друзями. потім з'являється сім'я і багато пріоритетів змінює звичне вже становище. віддаляється багато... в усіх купа своїх турбот.. *в мене після "відрядження" зовсім змінилися звички - хочеться приходити додому, а не відриватися з друзями десь.. хочеться тиші... вони цього не розуміють - точніше - не хочуть розуміти. а я під них підлаштовуватись теж не буду. також про розмови - в них купа питань - шо/там/як було... а я ну зовсім не хочу про це розмовляти.. приблизно так зараз... А я й не пам'ятаю коли відривалась з друзями,та й не любитель цього балагану) А от зустрітись вдвох іноді хочеться. Але я могла передбачити що буде допит щодо мого особистого життя. А хотіла поділитись враженнями від подорожжі в Грузію.показала альбом з фото. Ну таке. Мабуть я трохи соціопат і це погано( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 Мабуть це натура така в людей. Всіх цікавить хто де працює. Невже це так важливо? Мабуть точно соціопат. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 Але я могла передбачити що буде допит щодо мого особистого життя. таких тримати потрібно на відстані) ========== ще "думка": Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 Мабуть це натура така в людей. Всіх цікавить хто де працює. Невже це так важливо? як мене дратує це питання) скільки потім чую в свою адресу............. і це при тому, що відносять не до тих... плутають структури Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 Але особистого не в плані подробиць а типу як довго разом ,де працює,коли весілля... Таке пишу і розумію що та яка я була раніше вже нема,мені Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 Правильно хтось сказав : " меньше розповідай про своє щастя і будеш щасливим" якось так) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Andrey 1 012 Опубликовано: 8 февраля 2017 коли весілля... :подстолом: навіть не коментую))) мені це питання скільки разів навіть тут ставили) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ксюнька 354 Опубликовано: 8 февраля 2017 Дякую за поради,переконалась в тому,що я правильно роблю,все ж не домовляючи щось) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
The Province 45 Опубликовано: 8 февраля 2017 поки був молодший - то теж була купа вихідних з друзями. потім з'являється сім'я і багато пріоритетів змінює звичне вже становище. віддаляється багато... в усіх купа своїх турбот.. *в мене після "відрядження" зовсім змінилися звички - хочеться приходити додому, а не відриватися з друзями десь.. хочеться тиші... вони цього не розуміють - точніше - не хочуть розуміти. а я під них підлаштовуватись теж не буду. також про розмови - в них купа питань - шо/там/як було... а я ну зовсім не хочу про це розмовляти.. приблизно так зараз...вибачте що втручаюсь в розмову,але,як на мене-це нормально що з віком змінюються і погляди і переконання і уподобання. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах