Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
investwoman

Успішні жінки

Рекомендованные сообщения

у нас з чоловіком невеличка власна друкарня)

Постери друкуєте 3х6 м? Скільки коштує без ПДВ один?

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

ми друкуємо лише книги для дітей) у нас тільки один замовник і ми співпрацюємо з ним) постери, візитки і.... не друкуємо) тому в таких цінах не орієнтуюся)

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
я перекладач по спеціальності) працюю дома (по стану здоров"я), перекладач-фрілансер (і таке буває) у нас з чоловіком невеличка власна друкарня) а інвестую в форекс) все просто=)

а ви всі злі >: зразу взялися мене ображати)

моя ты зая))абижака, чи шо?:гг:

наоборот, это классно, что у вас есть друкарня.

Желаю ей процветания:цветочек:

чем больше в нашей стране будет обеспеченных людей, тем лучше для всех

Поделиться сообщением

ага - свою одну из зарплат)) заначка теперь)

а при этом тратит деньги мужа))))))))))))

это святое дело)) нельзя смешивать свои личные деньги и семейный бюджет:гг:

Поделиться сообщением

я перекладач по спеціальності) працюю дома (по стану здоров"я), перекладач-фрілансер (і таке буває) у нас з чоловіком невеличка власна друкарня) а інвестую в форекс) все просто=)

а ви всі злі >: зразу взялися мене ображати)

нихто вас не ображав :), так так бы и написала что вы мажоры :гг:

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

неее))) Уоренн Баффет - мажор) а я тільки учусь))) хі хі хі)

мені б хотілося щоб в Україні мажорів було 100% населення) у нас крутий народ, крута нація) тому треба кожному до такого мажорства прямувати)

а я просто вдало вийшла заміж))) хі хі хі

Поделиться сообщением

investwoman, А зря, книги детские сейчас убыточное дела, а реклама бы пошла на ура..:)

сразу видно человека с узким кругозором и пониманием реальности

Поделиться сообщением

тю) і чого ви всі так помішані на рекламі)

Брунгильда - за підтримку дякую))) приємно)))

А вот гарних дитячих книг українською зараз мало) а таких щоб розвивали - одиниці)

цей проект я почала ще в університеті, з друзями з студ організації) і тепер він працює)

не в мінусі і не дуже прибутково, але результат є)

Поделиться сообщением

это святое дело)) нельзя смешивать свои личные деньги и семейный бюджет

ну я ж так выше и сказал)))

ваши - это личные)

а наши - это семейный бюджет))

Поделиться сообщением

ахахаха)) а ви не будьте жадними) ми ж на себе все не тратимо) продукти, необхідні речі для дому) .... нам є куди тратити гроші))) я думаю тільки малий відсоток українських жінок тратить їх на себе) інші ж - на сімейні потреби)

Поделиться сообщением

неее))) Уоренн Баффет - мажор) а я тільки учусь))) хі хі хі)

мені б хотілося щоб в Україні мажорів було 100% населення) у нас крутий народ, крута нація) тому треба кожному до такого мажорства прямувати)

а я просто вдало вийшла заміж))) хі хі хі

Если все будут директорами кто работать тогда будет, что бы кому то было хорошо надо что бы кому то было плохо,.. к сожалению..:подмиг:

Поделиться сообщением

сразу видно человека с узким кругозором и пониманием реальности

Оо опять прогуливаешь уроки:(, двойку получишь..

Поделиться сообщением

ні) не всі можуть бути мільйонерами, але всі можуть отримувати достатньо коштів для того, щоб нормально жити) а не так як у нас, 90% доходів на їжу) і то, раціон не найкращий) як мінімум - нормальне харчування, можливість хоч раз в рік відпочити, оплатити всі ком платежі, отримати нармальльне лікування і хоча б трішки відкласти)

я розумію, що 100% населення так жити не може. Але всеодно вірю, що це реально))) було б тільки бажання)

Поделиться сообщением

я тут прихворіла( уже 4 день дома( скоро дах поїде))) порадьте чим себе зайняти?))))

Видатним бізнес-леді хворіти суворо заборонено! :подмиг: Але якщо вже трапилост таке лихо, то почитайти "Закони Паркінсона" - дуже цікава книга для тих, хто бажає досягти успіхів у житті. :)

Поделиться сообщением

ні) не всі можуть бути мільйонерами, але всі можуть отримувати достатньо коштів для того, щоб нормально жити) а не так як у нас, 90% доходів на їжу) і то, раціон не найкращий) як мінімум - нормальне харчування, можливість хоч раз в рік відпочити, оплатити всі ком платежі, отримати нармальльне лікування і хоча б трішки відкласти)

я розумію, що 100% населення так жити не може. Але всеодно вірю, що це реально))) було б тільки бажання)

Ну всі, у кого є справжнє бажання, цього нормально досягають. А якщо у когось є фінансові проблеми, то у 99% випадків це просто означає, що людина не приділяє для свого благополуччя достатньо зусиль.

Поделиться сообщением

Ну всі, у кого є справжнє бажання, цього нормально досягають. А якщо у когось є фінансові проблеми, то у 99% випадків це просто означає, що людина не приділяє для свого благополуччя достатньо зусиль.

я згодна) в сучасному світі потрібно бути сильними, забути що таке ниття і діяти))

ти ніколи нікому не зможеш допомогти, якщо сам потребуватимеш допомоги)

Поделиться сообщением

я згодна) в сучасному світі потрібно бути сильними, забути що таке ниття і діяти))

ти ніколи нікому не зможеш допомогти, якщо сам потребуватимеш допомоги)

То ж будемо у першу чергу допомагати собі коханій! :де:

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...