Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
NTF

Підбір відеокарти

Рекомендованные сообщения

Доброго дня. Хочу підібрати відеокарту на заміну 1050ti. Материнка msi x470 gaming plus max, проц ryzen 2700, корпус full tower від Be quiet з хорошим охолодженням, обмежень по розміру карти немає. Блок be quiet system power 9 600w. Хочу підібрати карту щоб були стабільні 60 фпс в іграх типу Кібернетику у full hd. Монітор на 60 герц. Підкажіть, варто вестись на ray trasing і підбирати щось типу 3060, чи зупинитись на умовній 1080 ti? Чи може якісь інші варіанти? Можливо варто замінити проц на сильніший? Хочу проапгрейдити пк, щоб наступні кілька років все нормально тягнуло.

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Ну, по-перше, проц таки можна замінити, наприклад на Ryzen 5600(хоча і твій 2700 з картами нижче впорається без проблем). Якщо вдачно зможеш продати свій, то заміна пройде навіть без витрат. Але мабуть доведеться прошивати BIOS материнської плати. По-друге, де ти зібрався брати 1080ti, якщо нову, то навіщо, якщо б\в, наприклад з OLX, то напевно ти перемагав кожного випуску у "Караоке на майдані", бо інакше я не розумію, яка повинна бути вдача, щоб не купити мертву карту. 1080Ti більше не існує, забудь про неї, вони вже всі або мертві, або близькі до того, бо майнинг зробив свою справу, ці карти пережили аж 2 хвилі. З базою розібралися, сприводу "60 фпс", на які налаштування ти поцілився, на збалансовані за картинкою та продуктивністю(зазвичай середньо-високі), або "мама, я геймер, хочу все на ультра". Якщо перший варіант, і ти знаеш як правильно налаштовувати сучасні ігри, то напевно достатньо 2060Super, бо карта вже трохи старенька і ти не витратиш купу грошей за б\в, ну і ця карта близька до 3060, може програє 2-4% у продуктивності. Якщо тобі потрібні "ультрапроривні" промені, то цілитися треба у карти набагато вищі за класом. А оскільки x470 не розрахована на Pci-e 4.0, то про карти типу 4060/4060ti доведеться забути, бо куртка так вирішив. 3060Ti досить "примхлива" карта, бо ти можеш купити на пам`яті від Hynix і пошкодувати про це, але це стосується лише GDDR6, з GDDR6X проблем наче не має, але там потрібно брати карту рівня Strix/Aorus, бо охолодження там вирішує, а у такому разі вже 3070 близька за ціною, і не така примхлива. Але знову ж таки, "наступні кілька років", 3070 вже потихеньку не витримує ультра налаштування, особливо з променями вона вже майже нічого не може. Тобто єдина карта, яка тобі підходить і під ультра з "60 фпс", і під промені - 4070, бо вона не урізана за лініями pci і ти отримаєш майже повну її продуктивність, у додаток 12 гігабайт відеопам`яті, що не буде зайвим у майбутньому. Ось і все, тобто для збалансованих без промінів - 2060Super, для ультра з променями - 4070. Або змінювати материнку на будь-яку іншу з підтримкою Pci-e 4.0, та брати 4060Ti. Ледве не забув, якщо ти не проти карт від червоних, то там є 6700(звичайна та xt здається), ось вони як раз таки тягнуть ультра налаштування, але..променів на них немає, ну типу зовсім не має, там буде 20 кадрів без FSR.

Поделиться сообщением

Дуже дякую за обширну відповідь. Супер-ультра не потрібно, головне, щоб очі не випадали і паркінсон не ловив) я того року на 1050ti проходив dying light 2 на 720p і низьких налаштуваннях і не скажу, що не отримав задоволення, просто інколи аж надто "боляче".  Задумувався над 3060 12 гб, щоб дізнатись, що це за трасування променів таке і з чим його їдять. Але виникло питання чи варте воно тих 13-14 тисяч. Навіть над 4060, бо різниця в ціні невелика, але зрозумів, що з pcie 3.0 4060 не варта того. 3070 4070 це вже прямо космос за ціною, того навіть не розглядав. Над заміною проца думав ще раніше, з іншого приводу. Коли збирав пк взяв озу на 3600, але в біосі при виборі xmp профілю на 3600 (чи чогось близького до того, точну цифру не пам'ятаю) пк після перезавантаження викидає мене назад в біос і запускається лиш на 2933. Уважніше передивившись характеристики плати побачив, що з процом 2-го покоління максимальна частота вказана 3466. (але навіть на цій частоті не хотіло запускатись). Того виникло питання, може варто взяти інший проц, наприклад 3700x, але зараз задумуюсь, може то я туплюті і варто просто перепрошити біос? Чи взагалі плюнути на ту різницю в частоті. Підкажи, якщо можливо. 

ps. Ще раз дякую, за поради по картам.

Поделиться сообщением

У такому разі вище ніж 2060Super тобі не потрібно, у 1080р на низьких вона ще і через роки 3 буде видавати 60+ кадрів, до того ж є DLSS, і хоч у незначному ступені, але зможеш подивитися на промені, і вирішити, чи варто збирати на умовну 4090. А сприводу частоти озу, подивись на сайті виробника(MSI Ukraine) свою материнську плату та біоси до неї, навпроти кожної нової версії пишуть, що додали чи змінили, якщо десь є слова про RAM, то спробуй оновити. Точно знаю, що 3200 на Ryzen 2700 працює майже завжди. А можливо не завадить спробувати в ручному режимі обрати частоту, тобто умовно "розігнати".

Изменено пользователем Deidre
Доповнення інформації

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...