Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!

Рекомендованные сообщения

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Не садитесь играть в карты с шулерами.

RSS Всі статті | Версія для друку

Начнем с того, что я двумя руками за евроинтеграцию, но умею видеть и то, к чему может она привести, если в Европу нас поведет великий шулер Янукович.

Знают это и в правительстве. Но их цели никак не связаны с улучшением жизни в этой стране.

http://nbnews.com.ua/ru/news/92107/

Что теоретически дает нам подписание ассоциации, и какие подводные камни нас ожидают?

Ни для кого уже не секрет, что подписание бумажки не дает нам оснований считать, что и через десять лет Украина станет членом Евросоюза, но все равно давайте пофантазируем, что нас ждет уже сейчас.

На украинские рынки хлынет поток европейской продукции

А куда мы будем девать свою? Модернизировать предприятия? А где брать на это деньги в раскраденной и обворованной стране? Что будет с машиностроением и сельским хозяйством. Будет жрать польские яблоки, сметану и румынские помидоры. А куда девать свое? Закапывать?

. В тексте соглашения об ассоциации отдельная глава посвящена занятости и социальной политике: Украина должна обеспечить защиту прав наёмных работников, улучшить условия их работы и сократить неформальную занятость

А где работают сейчас поляки, прибалты и даже итальянцы? Где модернизированное производство? Почему они на заработках в Англии, Канаде и Америке? Это если учесть, что у них вполне демократичное правительство, которое ездит на велосипедах и не ворует.

Условия экологии.

В экологической сфере Украина должна будет утвердить 31 экологическую директиву, ориентированную на принятые в ЕС стандарты, касающиеся чистоты воздуха и воды, утилизации промышленных отходов, чистоты бензина и дизтоплива, охраны природы и так далее. На реализацию большинства пунктов Европа отводит Украине лишь два-три года.

Вы верите, что у нас начнут строить дороги европейского качества без откатов? Я не верю.

В сфере демократизации и верховенства права должны произойти серьезные изменения, если на это будет воля правительства.

Вы действительно думаете, что на это будет их воля?

Как живут люди в постсоветских странах в Евросоюзе. Особенно это интересно тем, кто, побывав не только в Риге и в Варшаве, а в Париже или Барселоне, пребывают в уверенности, что побывали в раю. Так не надо путать туризм с эмиграцией.

Польша. Средний заработок поляка составляет 1000 евро в месяц. В год на налоги он в среднем тратит 7 000 евро. Львиную долю съедают коммунальные платежи. Остальное – еда, одежда, лекарства, содержание машины и непредвиденные расходы.

А это мнение нашего эмигранта, живущего во Франции.

Ежемесячные обязательные платежи - 1100 евро (ежемесячное обслуживание банковской карты - 8,85, две медстраховки - 62,31, плата за квартиру, включая отопление - 465,73, плата за подземную парковку - 30,92, налоги с з/п - 219, жилищный налог - 105, кредит за машину - 98,28, мобильная связь - 17,5, интернет, домашний телефон, цифровое ТВ - 36,9, газ - 5,99, электричество - 32,25).

Помощь ребенку в Украине - 100 евро.

Рабочие завтраки и обеды - 231 евро.

Текущие закупки в супермаркетах - 180 евро.

Заправка машины - 70 евро.

Итого - примерно 1670 евро в месяц. "И это не шикуя, а по-скромному, считая каждый сантим» - по мнению автора.

А теперь его зарплата:

Август - 1985,9 евро; сентябрь - 1841,66; октябрь - 1617,75.

Если кто-то думает, что Сергей - эмигрант-неудачник, не сумевший устроиться за границей, спешу вас разочаровать. Ему еще повезло

Но еще раз говорю, чтобы хоть так жить, надо, чтобы правительство и чиновники не воровали. Надо, чтобы они развивали малый и средний бизнес, а не убивали его. Чтобы не было смотрящих и рейдеров. Если этого не произойдет, то ситуация в лучшем случае ждет судьба Греции.

Мое мнение: не стоит давать Януковичу преференций перед выборами, сначала надо менять власть, а потом мечтать о Европе. А может тогда она нам не сильно будет и нужна.

Кстати, напоминаю тем, кто считает, что подписание ассоциации как-то связано с облегчение визового режима, что это совсем другая история…

© stefania

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
photo_41863.jpg

А мы всё пиздим, и флаг и газ.:]

Страна то называется УКРА... (меняем окончание "..їна" на более простой вариант "в")

Поделиться сообщением

Фошизм крєпчал

:: Додати

5

Фошизм крєпчал

Не вспіло мірове сообщєство очунять от дєйствітєльно громогласного скандала, коли один хохол насоріл в соцсєті того года антжидовскімі антісєміцкімі висказуваїнями, як оп'ять сотряслось на цій неділі от ужасов українського фошизма.

Да, як не прєскорбно, друззя, но вишивана чума нє дрємлєт. К сожалєнію, бацила махрового нацизма глубоко в'їлася в український організм. Імєнно вона побуждає хохла крушить к х*ям всє устої толєрантного общєства. Устав, устав цивілізований світ бачить, як падають памятнікі Лєніну, як вздимаюця флагі "українской национальной рєволюциї", як плачуть ночами мільйони людєй в Украінє под гньотом неонацизма. Очєнь жаль....

Да, бандьори показали своє звєріне ліцо, когда гризли під українскім домом глоткі за цю їхню "мову".

Но хто ж, питається, ожидав, шо вони в Харьковє, пєрвой століце новой, социалістічєской України, освобождьонної од фашизма, надругаюця над зданієм, прицепивши на нього, вдумайтесь, мєморіальну доску самому настоящому пасобніку фашизма! Да-да, українскому, сука, філологу. От так і доводить ця їхня мова до грєха.

Но, к счастью, нашлись таки неравнодушні люди, які отомстили таблічкє Шевєльову за Охтирського Лєніна. Да-да, фошизди, анонімус всьо помніт! Городу тєпєрь нє жить в позорє!

Вибачаюся, звісно, що от так посеред ІМХО ламаю стиль, але ну бля... ну не можу спокійно кривлятись під дебіла, коли маразм сучасного мені світу переростає всі межі. Гєпа, сучий ти пьос, ну що ж ти втираєш мені про якогось фашиствующого філолога? Ну я ж не дебіл, зрозумій. Ти мені кажеш, що він пособнік фашизма? Гєпа, я би, може, і повірив.... Но в тебе ж ахір*нні аргумєнти: "он жил на окупированной територии в доме еврейской семьи". Гєпа, це маразм. За такою логікою моя бабуся теж фашистка. Жила-бо в окупації, хоч і не в жидів. Фошизм її (прости моя мила бабуню) усугубляється тим, що кляті, сука, окупанти вилікували її від ангіни. Так-так. Моя баба лікувалася німецькими пігулками. Її доглядав фельдшер зі свастикою на рукаві. Канєшна ж, люба нормальна совєцка дєвушка на її мєстє лучше б скончалася від простої застуди, аби фашистського градусника під пахву не пхати... Так їй ще (пробач бабуню, несе онука) хватило наглості потом аж до роспада Союза состоять в партії. Та бути ще й, зі своїм-то темним минулим, парторгом. Правда, вона в цьому (тепер бєз дураков) слізно каялась уже за Незалежності... І, бачу, ну от просто бачу, що недарма каялась. Ну бісить мене героїзація недоумків і негідників наряду з мішанням з гівном науковців, поетів, героїв. І хай я буду останнім фошиздом, але я не вдячний радянській армії, я не визнаю Харків "першою столицею" і мене нудить від того, що мені вже кілька років відомо чийого президентства пхають у мізки совок. Але ж не запхається він туди, якщо мене від нього нудить. Ну, не відкривають одні двері ключем від інших....

Хух... Наче виговорився... Бог з ним, з лірічєскім отступлєнієм, пошлі крівляццо дальше.

Да, нє пєрєвєлісь єщьо герої, нє пєрєвєлісь молодци, способниє дать отпор фошисту-філологу (не говоря вже про якісь там памятні камні УПА).

Но, нє долго музика іграла... Парні з Сан-Маріно прієхалі во Львов футбол гулять.... Но хто ж ожидав? Хто ожидав, шо прокляті фошисти і тут покажуть свою гнілу натуру... Свідомиє, бля, украінци... Наша страна опозорєна на весь світ із-за них! Із-за них ФІФА наказало наш стадіон! Падлєци!

Шо ж оні вчуділі, спросите ви?

А я скажу! Тут всьо наліцо. Не сєкрєт же, шо в Європі за нацистські пріколи по головє не гладять. Так от, і не погладять після такого!

Всьо наліцо. Є фотодоказатєльства.

Тут тобі і фашистські банери:

І фашистські прівєтствія:

І фашистська сімволіка:

І не мудрєно, єстєствіно, шо львовські нацики нємінуємо наткнулись на неодобрітєльний глас народа:

http://ua.comments.ua/sport/210822-fifa-pokarala-zbirnu-ukraini.html

"Смєрть українскому националізму".... Скоко мощі в етіх словах, скоко правєдного гнєва....

Да, от вона, справєдліва оценка Львовського фашизма. Вєдь єслі ми уже йдем в Європу, то должни раз і навсєгда покончить з цим галіцкім бєспрєдєлом. Ібо Європє чуждо всьо, шо нє укладується в рамки толєрантного общєства. От.

Ліричний відступ №2 (в картінках).

А тим часом в толерантній Європі:

Греція

Угорщина

Румуни. Шо, падло, характерно, чернівецькі

А це Бухарестські (найді 10 отлічій)

Ну, і куди ж без цього красавца-мужчіни?

Вобщім-то да, страна, натурально больна. І болєзнь ця - бєндєровщіна.

Харашо, шо єсть ше браві харьковскі парні, шо защитять здравий смисл от фашиків.

Міша

Поки в студії дискутують чи можна нацистам пам'ятні таблиці встановлювати, УЄФА залишило Харків і збірну без уболівальників. Дякую диким і придуркуватим за "справжню" любов до України і футболу. Ваші зиги і фашистські прапори тепер вся Європа знає. Привіт фюреру.

Навіщо на футбольні трибуни приносити портрети Бендери, Шухевича??? Вони, що любили футбол? Або мали до нього відношення? А прапори СС Галичина це прапори футбольного клубу?

Пока в цій страні ше є умні люди, які не бояцця дать отпор фашистскому злу, потєряно не всьо.

От. Пасіба за вніманіє.

© @ндрійко

Поделиться сообщением

Раша, гудбай, адьйо, ауфвідерзеен!

:: Додати

0

Раша, гудбай, адьйо, ауфвідерзеен!

Для Москви Сирія важливіша за Україну. Аби зберегти при владі Асада, Москва демонструє дипломатичні чудеса. Щоб зберегти при собі Україну, Москва не витрачає жодних зусиль. Кому доручено утримувати Україну від асоціації з ЄС? Глазьєву! Не знайшлося артиста з більшою балалайкою?

Глазьєв – радник Путіна, коротше, ніхто. Путіна з відстані, меншої за кілометр, ніколи не бачить. Якби Янукович доручив перешкодити асоціації Молдавії з Румунією, скажімо Шуфричу, ми б зрозуміли, що Януковичу нецікава Молдавія. Москві власна істерика з приводу втрати України цікавіша за Україну.

Політика – це торгівля. Основні методи – претензія і компроміс. Путін показує ЄС і США: ви залізли на наші геополітичні грядки, ми страшенно обурені, давайте тепер подумаємо, як ми з вами будемо мене заспокоювати, можливо, скасуємо арбітражі по Газпрому, чи ще як?

Обурення Москви розраховане також на внутрішнього споживача. Загалом, уся внутрішньополітична атмосфера ерефії істерична. Це традиція. Їхній виборець має глибоку внутрішню потребу ображатися, ненавидіти, зневажати, плюватися на сусідів, на європейців, на всіх, окрім Китаю.

Монголи захоплювалися, боялися і заздрили китайцям (навіть після того, як завоювали їх) й передали це відчуття своєму московському улусу. Разом із іншими монгольськими архетипами, москалі плекають це відчуття й понині. Остаточну українську втечу від Москви вони об'являють зрадою і дурістю, демонізують, інакше деяким регіонам Ерефії теж захочеться втекти.

Свого часу Російська Федерація випхала з Радянського союзу Україну та інші союзні республіки. Тоді Горбачов хотів нас утримати, а Єльцин – позбутися. Нині Горбачов і Єльцин трохи шизофренічно борються у загадковій російській душі Путіна. Однією рукою він за нас чіпляється, іншою – відштовхує. Які б частушки не виконував Глазьєв, саме Москва виганяє нас у Європу. Вона обіцяє покарати нас після укладання договору про асоціацію. І вона, і ми, і всі решта розуміють, що тоді нас карати буде важче, ніж нині. Проте, нині вона нас дратує, а не карає. Економічно Москва не багато втрачає. Ринок її товарів в Україні, за виключенням енергоносіїв, невеликий (десь мільярдів десять), а споживання енергоносіїв скорочується й без асоціації. Їй більше болить за втраченими можливостями, за нереалізованими фантазіями щодо українських активів.

Медвєдєв стверджує, що Москві неважко буде захистити свого споживача від "гарних і якісних товарів" з Європи, які атакують його через Україну. Знову ж таки, певне, в ім'я Китаю і його дешевих і неякісних товарів. Втім, всупереч вищесказаному, варто зауважити, що міжнародна політика часто ірраціональна. Вбивають із побутових причин, але війни розв'язують заради абстракцій. Останнє свідчення ірраціональності – маневри російських ЗС "Захід-2013", на яких відпрацьовувалася окупація Прибалтики й удар по Варшаві. Певне, на маневрах "Захід-2014" наші брати відпрацьовуватимуть вже удар по Києву. Ненависть – сильніше стимулює до вчинків, ніж вигода.

Тим часом, Янукович з Азаровим демонструють нам, що ґрунт сильніший за кров. Кожний ставленик Москви (або той, кого Москва хоче вважати своїм ставлеником) поступово перетворюється тут на Мазепу. До речі, ставлення до Мазепи в українських трудящих, й навіть у патріотів, тоді було не кращим, ніж зараз до Януковича. Ніхто з них не повірив би, що нащадки намалюють Мазепу на десятигривневих купюрах. Так само, як ви зараз не вірите, що портрет Януковича колись прикрашатиме купюру номіналом двадцять євро.

Україна справді втратить деякі ринки в Ерефії, проте, в цілому асоціація вигідна. Вірогідно, одразу після підписання, Україна зможе отримати близько сорока мільярдів від міжнародних фінансових інституцій та від Євросоюзу. Зросте капіталізація. Інтеграція України в Європейську економічну систему підвищить вартість українських активів. Тому Москві не вдається залякати власників українських активів.

Україна має важку історичну долю, але нарешті поталанило й нам. Слабка й жадібна Москва, яка нездатна нас утримати, й з другого боку Європа, яка відкинула батіг і діє виключно пряниками.

Неприємний момент полягає в тому, що звільнення від небезпеки Митного союзу не означатиме українізації. Табачники й добкіни не будуть відкинуті оновленим, європейським Януковичем. Йому потрібно буде нівелювати розчарування свого москвофільського виборця підсиленням державного рускоязичія, демонстративною боротьбою з бандерівщиною, збільшенням виробництва георгіївських стрічок.

Євросоюзівська бюрократія не менше, ніж московська, зацікавлена у зденаціоналізованих українцях. Захід волів би бачити в нас таку собі альтернативну Росію, зрозумілий москалям приклад, який вони могли б сприймати без страху й перекладу. Варто пам'ятати, що нам потрібні не лише інвестиції, але й велика історична доля. От саме за неї в тексті договору про асоціацію немає жодного рядка.

Дмитро Корчинський

© Б Р А Т С Т В О [30.09.2013] |

Поделиться сообщением

Янукович срочно вызвал к себе Пшонку и Кузьмина. Источники говорят о совещании по делу Тимошенко

Сегодня, 14:10 Корреспондент.net

1 В закладки

Поделиться

Отправить другу Печатная версия

Мне нравится

inShare

Новости Украины - Политические новости - Янукович - Кузьмин - Пшонка - Тимошенко - Янукович срочно вызвал к себе Пшонку и Кузьмина. Источники говорят о совещании по делу Тимошенко Источники прогнозируют обсуждение вопроса Тимошенко

Фото пресс-службы Президента

Президент Украины Виктор Янукович экстренно вызвал к себе генпрокурора Виктора Пшонку и его первого заместителя Рената Кузьмина на совещание. Источники говорят, что он намерен решить вопрос экс-премьера Юлии Тимошенко.

О срочном событии стало известно от помощников Кузьмина, которые сообщили журналистам, ожидавшим прямого телефонного разговора в редакции КП в Украине. Однако они не назвали, почему замгенпрокурора вызван на совещание.

При этом экс-сотрудник МВД Борис Панченко пояснил, что Янукович хочет решить вопрос Тимошенко. "Кузьмина вызвали, чтобы заткнуть ему рот", - бросил он. По его словам, Кузьмин могут даже угрожать увольнением или расправой, если он будет разглашать данные по делу экс-премьера.

Сегодня, 2 октября, источник, близкий к окружению экс-премьера Юлии Тимошенко, сообщил, что ее охранник забрал из Качановской колонии вещи заключенной. По мнению источника, идет подготовка к вывозу экс-премьера за границу, однако в ГПС эту информацию опровергают.

По материалам: Українські новини