Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
Михаил

Пополняшка - архив

Рекомендованные сообщения

Пора спать, а то завтра буду зевать весь день . Спокойной ночи и думай о чём то хорошем, Женя !

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Там борьба за душу человека, куда ему: в рай или ад. Но и критерии оценки, я хрен его знает какой

Стараюсь не думать об этом: делай, что должен и будь, что будет

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Добранок)

А я вчора не дивилась на дату, прибирала, прала, а потім прочитала, що свято. Але ж я не можу знаходитись в брудній квартирі. Тож хай вибачають.

Поделиться сообщением

Ксюня, я ж теж, так подумав.. Оце до мене дівчата мали приїхати в сауну. То я дрова нарубав, попиляв... Ну не можуть же дівчата брудні бути... Хай Бог пробачає...

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

А хтось може позичити в аренду сокодавку???)))

Підозрюю тенденцію, що люди купляють цей апарат, якийсь час поюзають, і ставлять на поличку як той сервіз)

У нас так з хлібопічкою, йогуртницею. Проте мультиварка поїхала на дачу і повним ходом там юзається, поки тимчасово нема кухні.

Поделиться сообщением

Ти соки робиш?

Я можу позичити хіба що бокал для бурбона

Поделиться сообщением

Ти соки робиш?

Я можу позичити хіба що бокал для бурбона

Ще не роблю, нема чим))))

Бурбон-це якийсь алкоголь?

В мене бокалів вистачає)

Поделиться сообщением

Звісно, що алкоголь. Що можна від мене чекати ще

с утра минутка самобичевания?) ты ж вроде писал что почти не пьешь)

Поделиться сообщением

Підозрюю тенденцію, що люди купляють цей апарат, якийсь час поюзають, і ставлять на поличку як той сервіз)

так и есть))) почти весь год стоит пылью припадает))) а вот только в конце лета и в начале осени пользуемся))

Поделиться сообщением

он форумный алкоголик

а - понятно)) ну куда ж без виртстатуса))) как трудно жить(с)

Поделиться сообщением

У нас так з хлібопічкою, йогуртницею. Проте мультиварка поїхала на дачу і повним ходом там юзається, поки тимчасово нема кухні.

Тільки на початку вересня. Єсокодавка-комбайн, але знаходиться в Черкаській області.Будемо там на початку вересня- тоді зможу привезти в Київ

Поделиться сообщением

с утра минутка самобичевания?) ты ж вроде писал что почти не пьешь)

Почти!! :гг:

Я Ксюню троллю)

Поделиться сообщением

Ой, яке красиве шото у ромашкових кущах !

Всім привітного дня. Знову спека .

Поделиться сообщением

В Киеве открыли памятник участникам АТО в виде вонзенного в карту россии меча.

[СКРЫТЬ=фото]20881943_107602546632362_2728349241198899551_n.jpg?oh=0ae479d99a3e74274d402bb0e293c056&oe=5A36FEF2[/СКРЫТЬ]

Поделиться сообщением

В Киеве открыли памятник участникам АТО в виде вонзенного в карту россии меча.

Не нравится мне такая идея. АТО- это ЗАЩИТА СВОЕЙ территии, своей страны! Своих людей!

Что нам эта карта московии и меч, воткнутый туда? В бОльшей мере воинов АТО символизирует щит и что-то наподобие ТОГО памятника воину-освободителю а Трептов-парке в Берлине

ИМХО разумеется

Поделиться сообщением

Тільки на початку вересня. Єсокодавка-комбайн, але знаходиться в Черкаській області.Будемо там на початку вересня- тоді зможу привезти в Київ

Дякую, що відгукнулись. Та вже підігнали мені сокодавку) Вже смакувала яблучно-виноградний сочок)

Поделиться сообщением

Дякую, що відгукнулись. Та вже підігнали мені сокодавку) Вже смакувала яблучно-виноградний сочок)

Будь ласка. Я смакую його постійно. У нас в магазині на Чернігівщині торгують виноградно-яблучним соком місцевого консервного комбінату. Звичайно- не такий як домашній але на безриб"ї і жаба- карась!

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...