Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
Просто_Лена

Как сделать из парня конфетку

Рекомендованные сообщения

мені ось, наприклад, ниткою робили корекцію брів)))

у тя брови аки у брежнева ?o_O

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

еее))) вы меня не так поняли) я просто не мастер красиво писать) просто это первый раз когда он меня послушал и сделал так как я попросила) я люблю его таким как он есть, просто приятней когда возле тебя идет красивый и стильный ухожений мужчина) и суть не в салоне и стилисте, как вы подумали)

меня интересует другое, как сделать так, чтоб он еще пошел в зал?) а то он говорит, что и дома позаниматся может, но ниче не делает)

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
Слопают Колю. Как пить дать. Злые тётьки любят конфетки... :(

Мы ж слабые, нам сиськи покажут и мы уже ничего не видим.

Поделиться сообщением

еее))) вы меня не так поняли) я просто не мастер красиво писать) просто это первый раз когда он меня послушал и сделал так как я попросила) я люблю его таким как он есть, просто приятней когда возле тебя идет красивый и стильный ухожений мужчина) и суть не в салоне и стилисте, как вы подумали)

меня интересует другое, как сделать так, чтоб он еще пошел в зал?) а то он говорит, что и дома позаниматся может, но ниче не делает)

А Вы с ним идите)

возьмите абонемент на двоих)

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

Молодец Коля! Если сделал, как попросила любимая жена, то будет из него толк. :класс:

Поделиться сообщением

в мене брови норм)) хоча в дитинстві були як у Брєжнєва=) з ниткою корекція ефективніша)) і не так боляче))))

Поделиться сообщением

а я предлагала вместе) я хожу) а он не хочет)

Скажите ,что для Вас это жизненно важно)).На стилиста же согласился.

Поделиться сообщением

а ви бутилочками пива йому дорогу до залу викладіть)))

Так-так,потрібна вірна мотивація)).

Поделиться сообщением

до речі, про зміни заради коханого) я ось, наприклад, ради чоловіка змінила гардероб))) викинула всі короткі спідниці, тепер одягаюсь більш стримано)) і гардероб вибираємо разом)))

Поделиться сообщением

до речі, про зміни заради коханого) я ось, наприклад, ради чоловіка змінила гардероб))) викинула всі короткі спідниці, тепер одягаюсь більш стримано)) і гардероб вибираємо разом)))

Він у Вас мусульманин?

Поделиться сообщением

та ні) я ж не написала що спідниці довгі до підлоги) просто в міру короткі)

просто раніше я любила привертати чоловічу увагу) а тепер хочется визивати більше захват і повагу)

просто змнінила стиль на більш елегантний)

Поделиться сообщением

ага))) тепер як чоловіки, сімейки ношу :] :гг::D

Головне,щоб чоловік на стрінги не перейшов:]

Поделиться сообщением

золоті слова)))))

до речі, в мене в подруги чоловік мусульманин) в шлюбі 3 роки) ходила як і ходить (я про одяг) і віру не міняла) все гуд) так що наші асоціації з мусульманами не завжди спрацьовують)

а він ще готовити класно уміє, завжди при можливості забігаю до них на чай) солодощі просто супер))))

Поделиться сообщением

золоті слова)))))

до речі, в мене в подруги чоловік мусульманин) в шлюбі 3 роки) ходила як і ходить (я про одяг) і віру не міняла) все гуд) так що наші асоціації з мусульманами не завжди спрацьовують)

а він ще готовити класно уміє, завжди при можливості забігаю до них на чай) солодощі просто супер))))

Це так, бо вони живуть у нас. А якби жили в арабській країні, було б трохи по іншому.

Поделиться сообщением

ну він тут живе майже з народження) так що норм) менталітет майже наш)))) а на рахунок інших не знаю) в арабських країнах не бувала)

Поделиться сообщением

ой))) та ну тебе) доглянутий мужчина і розфуфирений хлопчик - різні речі. а чоловіки повинні доглядати за собою) такі тепер нелегкі для них часи)

Поделиться сообщением

хі хі хі)))) таким краще не потрібно)) хоча, якщо тобі подобається.... хі хі хі))) кожен вправі вибирати як йому виглядати))))

а Джим Керрі як завжди на висоті)

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...