Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
Михаил

Балакаєте українською?

Балакаєте українською?  

34 пользователя проголосовало

1. 1. Балакаєте українською?

• так
      30
    • ні
      4
    • переведите
      0

Рекомендованные сообщения

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Хлопці, шо Ви од мене хочете? Меня і так добре шо російською шо українською мовою розмовляти.

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, а мы на родном языке и чешем! :)

І рускі - на своїй рідній мові, і українці на СВОЇЙ рідній мові.

Всі нації рівні і рівноправні. Ніякі шовіністи не мають права на інформаційну окупацію мовного і інформаційного простору і на імпєрскій мір

Поделиться сообщением

Хлопці, шо Ви од мене хочете? Меня і так добре шо російською шо українською мовою розмовляти.

Шановна Ворона, а якщо більш наглі сороки запровадять імпєрскій сорочий мір, і будуть впарювати воронам, що тепер всюди модньо по сорочому, як Ви на це подивитеся ?

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
Ніякі шовіністи не мають права на інформаційну окупацію мовного і інформаційного простору

Хм.. Так Вы признаете, что действуете противоправно???

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, Мене не цікавить шо модньо, мене цікавить як мені зручно. То про чого Ви тут боротьбу затіяли?

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, Мене не цікавить шо модньо, мене цікавить як мені зручно. То про чого Ви тут боротьбу затіяли?

Вічна боротьба за права надані богом всім націям і проти шовіністів, які впарюють рускім, що вони повинні гнобити всіх, влючаючи українців.

Але це загальні фрази. Конкретно я прошу всіх українців залишатися українцями. Навіть якщо в результаті 300 років окупації і русифікації так сталося, що хтось не дуже добре зараз володіє своєю рідною українською мовою - то це не найважливіше. Все одно потрібно залишатися твердими українцями. Діти свою рідну українську мову добре знають. А у внуків і питань ніяких не буде.

Крім того дуже важливо представникам нацменшин, патріотам України, також спілкуватися в Україні державною українською мовою

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, Одним лише спілкуванням українською мовою и голим патріотизмом Нашу країну не врятувати. Ким бути чи не бути то кожна людина вибере для себе коремо та бути патріотом коли тебе свої ж "катують" тяжко.

Поделиться сообщением

слушай а татаро монгольско иго, что ты так все на русских, как человеку удобней так он и говорит, ты б еще глухонемому сказал бы что он имперская сволочь не говорит по украински.

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, Одним лише спілкуванням українською мовою и голим патріотизмом Нашу країну не врятувати. Ким бути чи не бути то кожна людина вибере для себе коремо та бути патріотом коли тебе свої ж "катують" тяжко.

"Спочатку було слово..."

Українців в Україні 80%. Якщо нація буде консолідованою, то багатьох проблем, ініційованих імперцями просто не буде.

Щодо голого патріотизму і широкого вибору, то потрібно відкривати дві окремі теми. Тут напевно немає модераторів, тому ніхто не слідкує за спілкуванням в рамках теми. Це не дуже добре

Поделиться сообщением

"Тут напевно немає модераторів, тому ніхто не слідкує за спілкуванням в рамках теми. Це не дуже добре "

Хм.. обсуждение действия модераторов?

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, Добре. От я з Вами розмовляю рідною мовою. Далі Що?

Стосовно модераторів, то вони є і як у звичайних людей них є свої нагальні потреби.

Створюйте тему и поговоримо стосовно "Дон Кіхота та його млинів"

Поделиться сообщением

Створюйте тему и поговоримо стосовно "Дон Кіхота та його млинів"

Вот не надо. Он такой, что создаст. И мне потом и там писать :комп: ? Спасибо...

Поделиться сообщением

Чупакабра, Ты в курсе шо мы с тобой ЗАПРДАНЦІ?

От людям реально в жизни заняться нечем кроме как поливать кого-то грязью, только из-за того, что они хотя бы говорят на другом языке.

Мне иногда кажется, что это просто специально обученные люди там сидят чтоб проводить рекламу либо каким -либо политическим силам либо еще чему -то там. Ну и еще разжигать "Огонь раздора" и максимально подливать масло туды. :)

Поделиться сообщением

От людям реально в жизни заняться нечем кроме как поливать кого-то грязью, только из-за того, что они хотя бы говорят на другом языке.

Мне иногда кажется, что это просто специально обученные люди там сидят чтоб проводить рекламу либо каким -либо политическим силам либо еще чему -то там. Ну и еще разжигать "Огонь раздора" и максимально подливать масло туды. :)

300 років колонізації і русифікації старшим братом - це дуже хороша штука.

А заклик відродити своє - це полівать грязью ?

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, Добре. От я з Вами розмовляю рідною мовою. Далі Що?

Це вже прогрес. А далі, всі, хто вважає себе українцем, в Україні повинні у всіх випадках спілкуватися українською

Поделиться сообщением

А далі, всі, хто вважає себе українцем, в Україні повинні у всіх випадках спілкуватися українською

Это откуда взято? Кто Вам что должен?

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, То не прогрес, то звичайна повага до опонента, яка Вам напевно не відома.

І так до речі Витяг в Конституції УКраїни:

Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.

{ Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні

Конституційного Суду N 10-рп/99 ( v010p710-99 ) від 14.12.99 }

Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування

української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території

України.

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і

захист російської, інших мов національних меншин України.

Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.

Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України

та визначається законом.

Ви ж українець і маєте поважати Конституцію своєї Батьківщини та дотримуватися її.

Поделиться сообщением

Ворона, законы со ссылками приводить ему бесполезно. Он их либо игнорирует, либо цепляется к слову из контекста и начинает "отвечать" на него. При этом все ответы идут тупо к третьему лицу.

Я уже приводил и ссылки ему, и законы, и Конституцию. Мороз не раз таких спасал.

Поделиться сообщением

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і

захист російської, інших мов національних меншин України.

В Україні всі зобовязані знати українську. Згідно з Конституцією представники нацменшин мають право використовувати мову нацменшини.

Для регулявання прав нацменшин укладаються міждержавні договори про захист прав нацменшин.

В Берегово можна подати заяву в сільраду угорською мовою. Але це не означає, що громадяни України, представники нацменшини угорців, можуть не знати української мови, і не підуть в армію, не будуть притягнуті до кримінальної відповідальності у випадку вчинення злочину, чи можуть вимагати в Києві в банку документів угорською мовою

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ, Берегово :)

Я не так давно відпочивала у Берегово, там я Вам скажу що місцеві не знаю української мови ВЗАГАЛІ і не розуміють майже!! Вони розмовляють або угорською або російською. ФАКТ!!!!

Чую дзвін, але не знаю де він - так? :)

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...