Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!

Iaroslav

Пользователь
  • Публикации

    8
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

1 Neutral

О Iaroslav

  • День рождения 01.06.1990

Персональная информация

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. лайк, а мені не хочете поставити ?
  2. Якщо ви уважно читали що тут обговорюється, то Ви могли побачити, що я писав про свої спостереження що працює. Я ж питаю інших людей їхні спостереження. Те що я знаю те і використовую, але мені ж цікаво та інше потестувати. Отже — пропонуйте більше варіантів!
  3. Думаю цей простий топ буде корисним для всіх: Влаштуйте прибирання, при включеному новому серіалі англійською мовою, так ви займетесь спортом та собою. Ввечері прогулянка, контрастний душ, книга.
  4. OLX - я ж уже сказав Соціальні мережі також сказав, і про платні сказав SEO, + Контекстна реклама — Ви уявляєте скільки часу та грошей для цього потрібно? Не кажучи вже про те скільки знань треба, щоб все налаштувати. І коли будуть результати? (вважаю, що 2 місяці — це тільки для того, щоб почалося щось шивелитися) Google Miй Бізнес — ідея непогана, але якщо конкуренти заспамлять негативними відгуками, як тоді бути? Гугл їх не видалить на ваше прохання, ніхто не буде розбиратися з ними. І подумайте, хто пише хороші відгуки в інтернеті? Їх або замовляють за гроші, або власники самі просять клієнтів, щоб ті залишити позитивний відгук про них. І ще про відгуки. Уявіть, якщо з товаром чи послугою все добре (ну або в межах норми), то майже всі думають, що так і має бути і ніхто не буде шукати в інтернеті всі можливі згадування про товар чи послугу від тієї чи іншої компанії і буде розписувати позитивні враження та може про те, що вони навіть вивалили язик від щастя, що ось там я купив нормальний товар, чи то замовив нормальну послугу. Бо всі цінують свій час. А от якщо хтось незадоволений, ба, якщо і злий до всього, то заспамить весь інтернет замість того щоб спробувати поговорити з з вагомими аргументами, або звернутися до Захисту прав споживачів. Отже, давайте далі писати тільки дієві методи просування бізнесу. І будь-ласка ТІЛЬКИ українською мовою. Бо досить прикидатися що тут російська у Києві переважає. Дома всі говорите українською, то кого ви обманюєте, як не себе самих.
  5. Уважно прочитайте - цікавлять методи пошу клієнтів. Тематики у всіх різні, а методи усі майже збігіються. Наприклад оголошення в OLX. Дієво? - достатньо дієво! Наприклад реклама у Facebook. Дієво? - дуже дієво, хоча платно, але вигідно. Ну і так далі.
  6. Всім привіт! Хочу українською мовою почути відповіді експертів про те, як шукати нових клієнтів в Києві? Бо російською дуже багато а я принципово неохочу читати мовою окупанта. Цікавлять тільки дієві та швидкі методи - можна навіть платні, але щоб результат окупляв себе. Буду дуже радий, якщо хтось напише списком і з роз’ясненням - що до чого. Поділіться будь-ласка ті, хто розуміється в темі. Думаю всім буде цікаво знати та використовувати методи пошуку нових клієнтів на сьогоднішній 2020 рік.
×
×
  • Создать...