Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
Михаил

Пополняшка - архив

Рекомендованные сообщения

Добрий день. Із святом вас....Яблучний Спас !

Все правильно щодо спілкування українською. Та моє оточення російськомовне. Пишу українською без усіляких труднощів , хоча багато русизмів застосовую. Тяжко розмовляти чистою українською мовою , якщо твоє оточення спілкується кумедним суржиком ,або тільки російською . Тому я в спілкуванні застосовую ту мову ,якою спілкувалися мої батьки , навчала школа , коли була студенткою і якою користувалася на роботі . Та бувають випадки , коли розумієш що співрозмовник не бажає чути російську мову ( таке у мене траплялось ) переходжу на поганеньку ,але українську мову . І дуже приємно ,коли бачиш ,що тобі вибачають недосконалість володіння українською у живому спілкуванні. Ось чому спілкуюсь російською . Мені вже важко відмовитись від мови, якою спілкувалася від народження!

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

на одному всеукраїнському форумі, пам"ятаю- навіть тема була , де розмовляли українською. Спілкувались, шліфували своє володінная мовою...

Скільки бруду на нас з-за паребріка виливали...Причому тоді це були ще "тіпа братья"..

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

пролезть по магазинам в эту жарищу - это нечто))) зато вроде к школе уже закуплены))

Поделиться сообщением

продивившись останню сторінку, навіть трохи заздрю вам)

скучив вже за мовою..

останній майже рік практично і російську не чую, а що вже говорити про українську)

ці місяці чую тільки арабську/французьку/трохи англійську та місцевий діалект.

тільки між собою спілкуємося російською))

*всім день) вода з льодом)

Поделиться сообщением

Доброго вечора усім !

Тоді будемо намагатися викорінювати русизми з суржика і переходити на спілкування українською. Але це за бажанням і ні в якому разі примусово.

День доходить кінця ,а спека нелюдська.....вже і лід, і прохолодний душ , а воно млосно і млосно. Кажуть ще декілька днів і ми отримаємо довгоочікувану прохолоду!

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
пролезть по магазинам в эту жарищу - это нечто))) зато вроде к школе уже закуплены))

У таку спеку йти у натовп - це треба мати не аби яке здоровья! І дитину ,не дай Боже , водила по пеклу? Але ж зараз усе треба міряти....шиють як виходить !!! Мої пішли за зошитами, олівцями ....принесли і я ледве не втратила свідомість , бо грошей залишили у крамниці купу !!! Ось таке навчання сьогодення!!!

Поделиться сообщением

У таку спеку йти у натовп - це треба мати не аби яке здоровья! І дитину ,не дай Боже , водила по пеклу? Але ж зараз усе треба міряти....шиють як виходить !!! Мої пішли за зошитами, олівцями ....принесли і я ледве не втратила свідомість , бо грошей залишили у крамниці купу !!! Ось таке навчання сьогодення!!!

да - ходили с мелким))) я ж без него не куплю на него))) у нас проблема наша школьная разрешилась (не без помощи прокуроров) - поэтому 1 сентября радостно уже топаем в школу))) в свой класс и к новому учителю)

Поделиться сообщением

Это хорошо ,когда правое дело побеждает ! Удачи в налаживании отношений с новым учителем.

Моим внукам повезло с первой учительницей . Таких профи сейчас редкость .

Что то народ замолчал в теме .Неужели распугали мои посты українською мовою?

Поделиться сообщением

Ramyne, у нас тоже первая была просто классная - два года. Потом её явно выжили. А эту нам в конце октября дали и началось...

Поделиться сообщением

Що, жохаються української в Україні? :D Дожились.....

Хто тебе ,пане Лавр , просить такі висновки дописувати....Ще й реготати на весь форум. >: І що це за слово " жохаються " ? Ой, Лавре ,Лавре !!! Полюбляєш ти кепкувати !

Поделиться сообщением

Ramyne, у нас тоже первая была просто классная - два года. Потом её явно выжили. А эту нам в конце октября дали и началось...

Ужасно ,когда монстры занимаются воспитанием молодого поколения. И не каждый способен противостоять этому . Ты смогла ! Может наука другим будет !

Поделиться сообщением

Это не село. Районный центр. Поселок городского типа. Бывал я там часто. Недалеко от Умани он..к Жашкову ближе.

Вечная память герою!

СМТ. Райцентр. Исправлять уже лень было. Но спасибо за внимательность

Поделиться сообщением

Що, жохаються української в Україні? :D Дожились.....

А что, какие претензии к русскому языку? Может ты массети плёл, ночами не спал? А? Денежки бойцам перечислял, воевал, а, касатик? Что за претензии? Бо я таких посылаю сразу

Сейчас модно грабить страну в вышиванке

Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.

{Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду № 10-рп/99 від 14.12.99}

Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.

Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.

Поделиться сообщением

Andrey, от бачиш, хоч якусь користь форуму приношу,іноді)))) бо заходжу рідко)

Поделиться сообщением

Чудовий день з чудовими людьми. Зустрівся з тими, котого не бачив 100 років. І за три роки побачив парад на власні очі. Це я з хлопцями з Чернігова. 72 бригада. І в цей день навіть дощь не спаплюжив свято. Це той день, коли я маю право надягди свою форму та пройтися вулицями міста

21105623_1889528538034438_8806770156927783791_n.jpg?oh=11a1b5f3d177cd3c3ff0c86862327d74&oe=5A18468E

Поделиться сообщением

Ч Це той день, коли я маю право надягди свою форму та пройтися вулицями міста

]

не погоджусь. Женю, ти завоював право носити ВІйськову форму хоч щодня!

Поделиться сообщением

шота на вечер обе мелкие мыши затихарились)))

я про модеров))

видать пакость готовят))

*если начнет вылетать фор - без паники)))

оба админа щас здесь))

надеюсь не уложим его)

Поделиться сообщением

у меня наверно глюки - сообщение от сегодняшнего дня в одной из тем, последнее, а спасибка от 19 августа...

Поделиться сообщением

шота на вечер обе мелкие мыши затихарились)))

я про модеров))

видать пакость готовят))

*если начнет вылетать фор - без паники)))

оба админа щас здесь))

надеюсь не уложим его)

Вот и кто пакостник тута?)))

Админы)) А мы белые и пуФыстые))

Поделиться сообщением

Вот и кто пакостник тута?)))

Админы)) А мы белые и пуФыстые))

вот скажи да - наговаривают на нас маленьких)) а сами проказничают - будем потом здесь по развалинам шастать))

Поделиться сообщением

и пуФыстые))

ну ладно я небритый)))

а вы чего пушистые-то?))

Поделиться сообщением

будем потом здесь по развалинам шастать))

зато будет время спаковать вещи на переезд)):подстолом:

Поделиться сообщением

ой смотрю кто-то давно покусанный не ходил))) Ника, исправь ситуацию))

Поделиться сообщением

ну ладно я небритый)))

а вы чего пушистые-то?))

Причёски растрепанные!)))))

вот скажи да - наговаривают на нас маленьких)) а сами проказничают - будем потом здесь по развалинам шастать))

Но как красиво когда все 4 ника жирных висят)))

Страшно приятно)))

То есть и страшно, и приятно))))

ой смотрю кто-то давно покусанный не ходил))) Ника, исправь ситуацию))

Я сегодня так объелась, шо даже укусить не могу))))

Поделиться сообщением

Я сегодня так объелась, шо даже укусить не могу))))

да и мне есть кого кусать))) вот вечно ему везет)))

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...