Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.

Рекомендованные сообщения

Инструкция такая:

1) вылезай из интернета.

2) открывай глаза.

3) действуй по обстакановке...

З інета вилажу, коли робота закінчується.

А так в мене найвідкритіші очі 446979366.gif

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
З інета вилажу, коли робота закінчується.

А так в мене найвідкритіші очі 446979366.gif

Если работа мешает поиску спутника жизни, то бросай работу!

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
Если работа мешает поиску спутника жизни, то бросай работу!

Я ж не дочка олігарха. Заробляю на себе сама:(

Поделиться сообщением

Я не отбираю по-критериям, как товар в магазине. У меня устойчивая позиция в этом вопросе. И это моё личное дело.

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
Це ж треба таке... А я то думала, що підбір ідеальної дружини - спільна справа:]

А чего это ты так зациклилась на этом?

Поделиться сообщением

А чего это ты так зациклилась на этом?

На чому, на цьому?

Якщо людина створює тему, то обов'язково зациклена на ній?

Залізна логіка...:]

Поделиться сообщением

На чому, на цьому?

Якщо людина створює тему, то обов'язково зациклена на ній?

Залізна логіка...:]

На поиске идеальной жены.

Ну, не подходишь ты на эту почётную роль...

Поделиться сообщением

На поиске идеальной жены.

Ну, не подходишь ты на эту почётную роль...

Читайте перший пост...

Я і не претендую:подмиг:

Поделиться сообщением

Читайте перший пост...

Я і не претендую:подмиг:

Читай этот пост - идеальные жёны не сидят сутками на пролёт в Киевском форуме и не создают дебильных тем!

Когда до тебя это дойдёт, ты приблизишься на 1 мм к идеальной даме (даже не жене)...

Поделиться сообщением

Читай этот пост - идеальные жёны не сидят сутками на пролёт в Киевском форуме и не создают дебильных тем!

Когда до тебя это дойдёт, ты приблизишься на 1 мм к идеальной даме (даже не жене)...

Дякую за таку чудову пораду:подмиг:

Поделиться сообщением

Таке вичитала на ТСН. В 2011 році соціологи провели масштабне дослідження, метою якого було скласти портрет ідеальної жінки, повідомляють західні ЗМІ, Було опитано близько 66 тисяч чоловіків по всьому світу, що дозволило отримати максимально точні дані. Згідно з результатами даного опитування, ідеальна жінка - блакитноока блондинка з довгим волоссям, зростом 172 см і вагою не більше 60 кг, яка іноді носить окуляри. Вона також не повинна мати дітей, але зобов'язана мати власну житлоплощу. За словами соціологів, ідеальній супутниці життя не потрібно бути зразковою господинею і багато часу проводити на кухні, але вона повинна бути гарною коханкою і зобов'язана любити тварин. Щодо шкідливих звичок, вони ідеальній жінці протипоказані: вона може випивати лише зрідка, в компаніях, і в жодному разі не курити. Фахівці зазначають також, що ідеальна жінка повинна бути особистістю і невиправною оптимісткою. Вона також повинна любити нічні клуби. Цікаво при цьому відзначити, що ніхто з респондентів не сказав, що знайшов ідеал з переліченими вище рисами.

Поделиться сообщением

Про зовнішність я якось і не подумала:]

Я взагалі про риси характеру питаю.

Зря. По внешности легко определить черты характера

Таке вичитала на ТСН. В 2011 році соціологи провели масштабне дослідження, метою якого було скласти портрет ідеальної жінки, повідомляють західні ЗМІ, Було опитано близько 66 тисяч чоловіків по всьому світу, що дозволило отримати максимально точні дані. Згідно з результатами даного опитування, ідеальна жінка - блакитноока блондинка з довгим волоссям, зростом 172 см і вагою не більше 60 кг, яка іноді носить окуляри. Вона також не повинна мати дітей, але зобов'язана мати власну житлоплощу. За словами соціологів, ідеальній супутниці життя не потрібно бути зразковою господинею і багато часу проводити на кухні, але вона повинна бути гарною коханкою і зобов'язана любити тварин. Щодо шкідливих звичок, вони ідеальній жінці протипоказані: вона може випивати лише зрідка, в компаніях, і в жодному разі не курити. Фахівці зазначають також, що ідеальна жінка повинна бути особистістю і невиправною оптимісткою. Вона також повинна любити нічні клуби. Цікаво при цьому відзначити, що ніхто з респондентів не сказав, що знайшов ідеал з переліченими вище рисами.

Что-то маловато требований. Но ! Мечтать не вредно)

Поделиться сообщением

Зря. По внешности легко определить черты характера

Це цікаво, але я нажаль не вмію визначати за зовнішністю характер:заст:

Поделиться сообщением

Зовнішність не завжди відображає характер...

... тільки Бог знає, що є насправді в серці кожної людини!

Від Нього нічого не допоможе приховати те що є насправді... ані "професійні" маски на обличчі, ані косметика :нет:

"Господь сказал Самуилу: не смотри на вид его и на высоту роста его; Я отринул его; Я смотрю не так, как смотрит человек; ибо человек смотрит на лице, а Господь смотрит на сердце.(Библия. 1-я книга Царств 16 глава 6,7стих)

Поделиться сообщением

З одного американського дослідження...

Ознаки ідеальної дружини:

- Чесність. Чоловіки вважають її найважливішою жіночою якістю. Цікаво, що й дами у всіх опитуваннях називають чесність основним достоїнством.

- Сумісність на побутовому і психологічному рівні. Якщо чоловік схиблений на чистоті, а жінка не любить педантично розставляти всі речі по місцях, то такі відносини дуже швидко потерплять фіаско.

- Спільність цілей. Чоловік чекає від майбутньої дружини того, що вона буде розділяти його погляди в питаннях побудови сімейних відносин, народження і виховання дітей. Важливо, щоб у пари було хоча б одне спільне захоплення. Наприклад, пристрасть до подорожей або театру.

- Сексуальна сумісність. Як не дивно, але вона тільки на четвертому місці. Але це знову-таки найважливіша основа для міцного сімейного життя. Якщо у чоловіка і дружини виявляються зовсім різні темпераменти, то навіть спільні діти не втримають шлюб від розпаду.

- Підтримка у важку хвилину. Коли чоловік бачить, що його подруга готова бути поруч в моменти хвороби, безробіття і втрати близьких.

Поделиться сообщением

С первыми двумя пунктами не согласен.Женщина врождённая обманщица и это

хорошо, лучше пусть она обманывает и научит меня распознавать другой обман.

Единственное что я знаю где оно должно лежать или висеть это полотенце остальное

могу запихнуть куда попало.

Женщина то же не знает где какой инструмент должен лежать ,допустим, в гараже.

Поделиться сообщением

С первыми двумя пунктами не согласен.Женщина врождённая обманщица и это

хорошо, лучше пусть она обманывает и научит меня распознавать другой обман.

Единственное что я знаю где оно должно лежать или висеть это полотенце остальное

могу запихнуть куда попало.

Женщина то же не знает где какой инструмент должен лежать ,допустим, в гараже.

Кожному своє...

Поделиться сообщением

Це цікаво, але я нажаль не вмію визначати за зовнішністю характер:заст:

Физиогномика.

Просчетов еще никогда не было ( у меня, на практике)

Поделиться сообщением

Зовнішність не завжди відображає характер...

Всегда.

Что внутри, то и снаружи.

Возможно, ты просто читать не умеешь. Или знаний нет.

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...