Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
Alexander111

Дівчата, потрібна ваша думка.

Рекомендованные сообщения

Доброго дня. 
В нас з жінкою на тлі війни виникла одна розмова, яка в процесі мене доволі здивувала. Вже декілька днів на «задньому плані» в голові крутиться дана тема. Тому прошу ваші думки щодо наступного.

Ми одружилися 6 років тому. На той час жінка мешкала в квартирі, яку подарували їй батьки. Квартира була доглянутою, проте зовсім не обставленою. Ми з жінкою тоді були ще зовсім молоді, а тому на власну квартиру я заробити ще не міг, тому на момент виникнення між нами стосунків, мешкав з батьками. Таким чином, після одруження ми почали жити в квартирі, яку жінці подарували батьки. 

З часом, ми спільними зусиллями облаштували квартиру всім, що могло бути за необхідне. Придбали все, що могло нам знадобитися та навіть встигли провести великий ремонт. 

У моєї жінки дуже близькі стосунки з батьками та іншими її родичами. Ми бачимося не менше ніж пару раз на тиждень, а жінка телефонує їм раз по 6-8 на день. Вони також телефонують їй. Це не рахуючи листування в месенджерах. 

І от на днях жінка запитала, що я буду робити з квартирою, якщо з нею щось станеться. Звісно, я запропонував не продовжувати цю тему, але їй було дуже цікаво дізнатися на це відповідь. Я відповів, що нічого б з квартирою не робив. На що вона змінилася в настрої та сказала, що цю квартиру подарували батьки, а тому нехай тоді я покину квартиру та віддам її сестрі жінки на постійній основі. 

Чесно кажучи, в нас з жінкою були проблеми з відносинами, а тому я й раніше розумів, зо звісно, у разі розлучення залишу квартиру жінці, нічого крім особистих речей звідти не забравши. Тобто це питання не в тому, що у разі розлучення чи трагедії я сподівався залишити квартиру собі. Але мене дуже здивував підхід жінки, що факт довгострокового проживання та вкладання великої кількості грошей в спільну оселю не означає, що це також й моя оселя. Виникає враження, що мені начебто дозволяють жити в чужій власності.

Не впевнений, що якісно розкрив тему, проте прошу вашої думки щодо такої позиції моєї жінки. 

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...