Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
Волчара

Клуб женатиков:)

Рекомендованные сообщения

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
Не сортись, а то прям как дома получается
даже в планах не было!))) все исключительно доброжелательно и с улыбкой!..а вообще по сабжу темы не считаю унизительным для любимой и обед приготовить и домашнюю работу сделать,хоть кто-то может и будет спорить что не мужское,мол,дело.

случайно в автобусе ,едущем с 7-го километра ( кто не знает- в Одессе-оптовый рынок,один из крупнейших в Украине) разговорился с женщиной,сидения рядом...она мне жаловалась,что приедет домой- и сразу (!) -кормить своих,есть готовить ,стирать и т.п.Я в искреннем недоумении- не спала ж ночь (автобусы туда выезжают в час ночи,там всю ночь с сумками как кенгуру-базар ночной!) спрашиваю,а что ж муж-даже детей накормить не в состоянии?- отвечает-а он говорит что возиться с кастрюлями-не мужское дело! ...

я как-то подумал- а сидеть на шее у жены (он,сказала, у нее не работает)-очень даже мужское!o_O

Поделиться сообщением

даже в планах не было!))) все исключительно доброжелательно и с улыбкой!..а вообще по сабжу темы не считаю унизительным для любимой и обед приготовить и домашнюю работу сделать,хоть кто-то может и будет спорить что не мужское,мол,дело.

случайно в автобусе ,едущем с 7-го километра ( кто не знает- в Одессе-оптовый рынок,один из крупнейших в Украине) разговорился с женщиной,сидения рядом...она мне жаловалась,что приедет домой- и сразу (!) -кормить своих,есть готовить ,стирать и т.п.Я в искреннем недоумении- не спала ж ночь (автобусы туда выезжают в час ночи,там всю ночь с сумками как кенгуру-базар ночной!) спрашиваю,а что ж муж-даже детей накормить не в состоянии?- отвечает-а он говорит что возиться с кастрюлями-не мужское дело! ...

я как-то подумал- а сидеть на шее у жены (он,сказала, у нее не работает)-очень даже мужское!o_O

+100

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

Я думаю, що обов*язки в домі мають розподілятись не за статевою ознакою, а за допомогою здорового глузду і об*ективно чесного оцінювання обставин!

Якщо дружина нічим сильно не заклопотана, то вона миє посуд, але якщо вона втомлена або зайнята то чого б це не зробити чоловікові.

Здоровий глузд і діалог, от що є найважливішим у стосунках чоловіка і дружини!

Поделиться сообщением

Доречі, з приводу діалогу!

Мені цікаво чи часто ви (жонатікі:) "примушуєте своїх дружин розповідати вам справжні" причини кіпішу або переживань, адже за власним досвідом знаю, що у 99.9% випадків перша відповідь на таке питання - то брехня чистої води! ))

Взагалі, чи часто ви сідаєте і проводите "розмови на чистоту"?

Поделиться сообщением

Я думаю, що обов*язки в домі мають розподілятись не за статевою ознакою, а за допомогою здорового глузду і об*ективно чесного оцінювання обставин!

не тільки...ще з урахуванням особистих уподобань...якщо мені наприклад подобається прати але не люблю прасувати-а дружина якраз навпаки-любить прасувати а прання не приносить ій задоволення-то чому б нам не розподілити сімейні обов"язки таким чином?:)

Поделиться сообщением

чи часто ви (жонатікі:) "примушуєте своїх дружин розповідати вам ...

ніколи.

з віком і Ви зрозумієте,що примушувати до чогось жінку-то таке саме безглузде заняття , як , приміром , примушувати до чогось ... кота! Все одно зробить тільки те,що схоче,так як схоче і виключно тоді,як захоче!

Поделиться сообщением

примушувати до чогось жінку-то таке саме безглузде заняття , як , приміром , примушувати до чогось ... кота

Аргумент безсумнівно кумедний:), але я не можу з ним погодитись.

Є в мене така думка, що жінку просто необхідно періодично змушувати розказувати вам, що в неї сталося, або що вона надумала!

Чи звертали ви увагу, що дуже часто причиною сварки може стати її погляд на ситуацію, в якому вона певна на 100%, але який не має нічого спільного з реальністю?!

Поделиться сообщением

Є в мене така думка, що жінку просто необхідно періодично змушувати розказувати вам, що в неї сталося, або що вона надумала!

Докладніше про технічний бік ідеї,будь ласка..як будемо змушувати? голки під нігті чи щось більш ефективне? пропоную нейромедіатор ацетилхоліну-скополамін.:]

Поделиться сообщением

:]

звісно ж ні, голки то вже не актуально ... катування водою ...:задумчивый:

А якщо серьйозно, то для того, щоб змусити до чогось жінку необхідно 2 речі :

-бути чітко певним в тому, що не зупинишся поки не отримаєш необхідну відповідь.

-мати безмежний запас терпіння і спокою.

І те терпіння зі спокоєм власне і є найсильнішою зброєю!

Поделиться сообщением

Я кажу це не навмання!:)

Були проведені тестові випробування на дружині, і вони показали чудові результати!

Вона сама мені потім казала, що їй це допомогло, і вибачалась за кіпіш!:да:

Поделиться сообщением

А якщо серьйозно, то для того, щоб змусити до чогось жінку необхідно 2 речі :

1 річ!

щоб вона ЗАБАЖАЛА бути "змушеною"!)))

Порой-только-так-можно-заставить-женщину-закрыть-глаза-и-умолкнуть..jpg

Поделиться сообщением

Були проведені тестові випробування на дружині,

звучить не дуже..сподіваюсь,вона того не прочитає?

Поделиться сообщением

Вона знає, що я тим займався, ми потім все це обговорювали.

Нехай читає, поржемо разом!))

Загалом можу сказати, що , на мою думку, якщо з дружиною налагодити дружбу, то багато проблем та непорозумінь відпадають самі по собі!

Тему я вибрав не дуже, бо кожен вибирає свій варіант стосунків, котрий підходить особисто йому, і нехай всі "жонатікі" будуть щасливі у шлюбі!:)

Поделиться сообщением

Ichich_Michich, а вам жена разрешает в "Пополняшку" заходить?

Там можно говорить не о чем.. blush2.gif

Поделиться сообщением

Загалом можу сказати, що , на мою думку, якщо з дружиною налагодити дружбу, то багато проблем та непорозумінь відпадають самі по собі!

я більше скажу..а якщо налагодити ще й кохання- то практично всі непорозуміння відпадають!))))))))

Поделиться сообщением

Ichich_Michich, а вам жена разрешает в "Пополняшку" заходить?

Ого, ну у "Пополняшку" я не знаю, то мены треба службову записку писати выдпрошуватись ... то складно!:]

Поделиться сообщением

я більше скажу..а якщо налагодити ще й кохання- то практично всі непорозуміння відпадають!))))))))

Якщо люди одружені, а кохання нема, то там вже нема чого налагоджувати, то вже всьо ... піпец!:)

Поделиться сообщением

Ого, ну у "Пополняшку" я не знаю, то мены треба службову записку писати выдпрошуватись ... то складно!:]

За юмор лови + в карму.

Поделиться сообщением

Якщо люди одружені, а кохання нема, то там вже нема чого налагоджувати, то вже всьо ... піпец!:)
а як же російске "стєрпітся-слюбітся"?:подмиг:

Поделиться сообщением

Если после серебряной свадьбы Вы увидели, что женились не на той женщине, подождите до золотой, стерпится – слюбится. (с)

Поделиться сообщением

Если после серебряной свадьбы Вы увидели, что женились не на той женщине, подождите до золотой, стерпится – слюбится. (с)

Вот из-за этого не надо женится лет до 30 МИНИМУМ! Простите, в клуб женатиков я слава Богу пока что не вхожу, но было интересно почитать, что пишут люди, которые сковали свою свободу)

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...