Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!

Рекомендованные сообщения

Тут теж сруть непогано. "Ой, укрАинчик пришел! Какая прелесть! Какая экзотика!".

Цілком згоден.

А коли деякі індивідууми прирівнюють націоналізм до нацизму, не розуміючи різниці, а після того говорять про "розумних" людей, мені смішно.

А ще цікаво, з яких пір це гінеколог став жінкознавцем? Не бачив таких змін у українській мові.

Вважаю що блюзнірство над мовою, та тими для кого вона є рідною це є не більш як прояв типічного "бидла" яке якраз окрім "язика" нічого і не має. І не хоче мати. Бо "русскій мір лучше всех ваших пиндостанов" .

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
Тут теж сруть непогано. "Ой, укрАинчик пришел! Какая прелесть! Какая экзотика!".

Тебя никто не срал, ты пришёл на форум и со старта начал газовать, почему тут пишут не так, как ты хочешь и я более чем уверен, что ты ещё один "клавиатурный" борец за Украину - в интернете все мастера. Я с бОльшим уважением отношусь к людям, которые не п...ят на форумах, мол, что я за "мову" и так далее, а когда человек работает (и платит налоги) тем самым пополняя бюджет. От таких людей пользы намного больше для страны. А как кому и на каком языке разговаривать - это ЛИЧНОЕ дело каждого человека. Я более, чем уверен, что ты владеешь только одним языком, а люди, которые пишут по русски - как правило, знают два языка, так как на работе, как ни крути, всё равно приходится иметь дело с документацией на украинском языке. Люди тут отдыхают и выглядит глупо, когда приходит вот такой "учитель" и начинает тут просто навязывать своё мнение, тем более, ещё раз повторю - почитай Основной Закон, статья 10, если ты такой правильный и хочешь, чтобы всё было по закону

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
Я с бОльшим уважением отношусь к людям, которые не п...ят на форумах, мол, что я за "мову" и так далее, а когда человек работает (и платит налоги) тем самым пополняя бюджет.

Ну типу до себе ставишся з величезною повагою, натяк зрозумів. Можеш далі поповнювати бюджет на свою регіональну мову.

Поделиться сообщением

Подозреваю, что Вы не совсем верно поняли смысл. Дело в том, что примерно полгода назад тут у нас появлялся любитель украинского языка, который требовал, чтобы с ним говорили только по-украински. И ник у него был - Українець. Очевидно, что кто-то просто провел параллель между Вами и тем украинцем. Хотя, на мой взгляд, тот был совсем повернутый со своей украинизацией, а с Вами, по крайней мере, можно вести дискуссию :)

Поделиться сообщением

Подозреваю, что Вы не совсем верно поняли смысл. Дело в том, что примерно полгода назад тут у нас появлялся любитель украинского языка, который требовал, чтобы с ним говорили только по-украински. И ник у него был - Українець. Очевидно, что кто-то просто провел параллель между Вами и тем украинцем. Хотя, на мой взгляд, тот был совсем повернутый со своей украинизацией, а с Вами, по крайней мере, можно вести дискуссию

Так всі решту - ХТО? Я не доберу ніяк. Ще одна риса киян - вони ніби зі сторони на все дивляться. Ви тут живете.

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
Подозреваю, что Вы не совсем верно поняли смысл. Дело в том, что примерно полгода назад тут у нас появлялся любитель украинского языка, который требовал, чтобы с ним говорили только по-украински. И ник у него был - Українець. Очевидно, что кто-то просто провел параллель между Вами и тем украинцем. Хотя, на мой взгляд, тот был совсем повернутый со своей украинизацией, а с Вами, по крайней мере, можно вести дискуссию :)

Никто не попутал, ты просто не в курсе - Гуннер точно так же начал требовать, чтобы форум перевели на укр. мову и + скатился до оскорблений на этой почве

Поделиться сообщением

Магирус, ааа, ну тогда кто же виноват, если человек не умеет цивилизованно общаться....

Поделиться сообщением

gunner, не совсем поняла вопрос, перефразируйте.

Лучше писАть по русски, но грамотно и доходчиво, чем вот так вот кочевряжиться, строя из себя псевдопатриота :]

Поделиться сообщением

Да ладно, с украинским тоже проблем никаких, просто мысль не поняла

Поделиться сообщением

gunner, а если ты такой патриот - почему ник не на "мове" ?? И вместо аватары - флаг Украины

Шо, без стереотипа ніяк? Може краще Тараса Шевченка на аватар?

Поделиться сообщением

Шо, без стереотипа ніяк? Може краще Тараса Шевченка на аватар?

Просим-просим!:ладоши::ладоши::ладоши:

А то у Вас , если честно, такая мрачная аватарка, в депрессию вгоняет.

Поделиться сообщением

Та можна і дідька лисого

Ну бачте, по цьому допису видно що з України людина, навіть український орден намальований.

А то приїдуть за кордон якісь Смірнови-Іванови, їх питають "Ви звідки?" "Та з України". А по чому це видно? "Ну добре, пофіг, з Росії!".

Поделиться сообщением

Ну бачте, по цьому допису видно що з України людина, навіть український орден намальований.

Так, звісно - мене навіть як міліція зупиняє на вулиці з метою перевірки документів для встановлення особи, я кажу: "Хлопці, який паспорт - у мене на форумі орден український!!!" - і все, міліціянти мене одразу відпускають :]

Поделиться сообщением

Та можна і дідька лисого - мені байдуже до вашого профіля

Хто б казав про паплюження мови?

Байдуже на ваш профіль. Чи байдуже щодо вашого профілю. Чи я бйдужий до вашого профілю. Якщо так за грамотність чіплятись, то варто і самому знати що пишеш. А то виглядає досить таки смішно, коли людина пише про грамотність, а у самої помилок хоть відбавляй.

Поделиться сообщением

А щодо виконання статті 10 основного закону України, то краще б не заікались, оскільки цією статтею передбачено всебічний розвиток державної мови та культури. Натомість ми маємо 700 закритих шкіл з яких 90% українські, міністр освіти говорить що українська мова і культура це непотріб, а в верховній зраді приймаються закони згідно яких мене, як українця не маючого нічого проти інших мов, заставляють ними користуватись у моїй же державі. Я вважаю, що я як українець, не зобов'язаний отримувати і писати документацію, та й взагалі звертатись до інших людей їхньою мовою у моїй державі. Я не вважаю, що треба людям заборонити говорити рідною для них мовою, але заставляти мене використовувати чужу мову теж не вважаю гарним жестом. А ви як вважаєте? Це добре, коли українця заставляють використовувати мову окупантів і інших наїхавших меншин?

Поделиться сообщением

А щодо виконання статті 10 основного закону України, то краще б не заікались, оскільки цією статтею передбачено всебічний розвиток державної мови та культури.

А какое количество людей, в хорошем смысле слова, «кормит» этот закон. Взять то же дублирование (переозвучивание) фильмов или перевод документов. Вышел, например, фильм в Голливуде, продакшены занимаются его адаптацией в каждой конкретной стране. Не зря ведь телеканалы подняли бучу, когда появилась информация об отмене дубляжа. Или вот реклама в метро Киева. Для контроля ее соответствия закону в метрополитене существует целый отдел.

Поделиться сообщением

А какое количество людей, в хорошем смысле слова, «кормит» этот закон. Взять то же дублирование (переозвучивание) фильмов или перевод документов. Вышел, например, фильм в Голливуде, продакшены занимаются его адаптацией в каждой конкретной стране. Не зря ведь телеканалы подняли бучу, когда появилась информация об отмене дубляжа.

Ох як ми заговорили? Тобто новий закон про ригіанальні мови нікого не годує? І 500 мільйонів на лише його введення це копійки? А от підтримка державної мови, судячи з ваших слів, це хамство, так?

Ви забуваєте, що держава носить назву Україна. В ній, ще поки що, абсолютна більшість людей вважає себе українцями. І українська мова є рідною мовою ще поки що для дуже великої частини населення. А те, що такі як ви, у яких ітак немає ніяких абсолютно перешкод у спілкуванні, ніяких національних чи мовних обмеженнь ще більше наглієте і хочете відібрати у нас, українців, нашу мову, взагалі обурює. У Греції всіх таких "розумників" давно би виштовхали геть. Або повбивали. А у нас люди терпимі і толерантні. І тому ви цим користуєтесь. Хочете позбавити нас нашої культури, насадивши чужу, яка і вам то не рідна зовсім. А бучу підняли геть не телеканали. Бучу підняли люди.

Я ще раз кажу - ми живемо в державі Україна. У росіян є держава. Там можна вчити російську, можна нею вести документацію(хоча і в нас ніхто не забороняє, все що треба написати прохання на дозвіл, та й усе) і взагалі жити в єдності с таким улюбленим "русскім міром". Навіщо ви розвалюєте нашу державу? Чому ви думаєте над питанням як познущатись з українця, його культури, його мови, замість того щоб допомогти будувати свою державу. Чому ви так ненавидите людей які бажають добра свому народу і своїй державі? Чому ви вважаєте що українець має бути обов'язково російськомовним у СВОЇЙ державі? Чи не наглість це? Чи не безпардонство? Срам. Стидно має бути, бути таким невігласом, щоб ГОРДИТИСЬ тим, що ти ведеш себе в державі чужої для тебе нації як БИДЛО. Свого не потрібно цуратись, але й чуже потрібно поважати. А ви українську не поважаєте. Паплюжите. Знущаєтесь. Намагаєтесь знищити. Чому вона вам так очі ріже?

Поделиться сообщением

Не всім ріже очі, я поважаю Украінську мову і до 20років не розмовляв російською

але потім куди діватися скрізь російська.

Поделиться сообщением

але потім куди діватися скрізь російська.

Запроданець значить. В мене так само вскрізь, але мене це не гребе.

Поделиться сообщением

Запроданець значить. В мене так само вскрізь, але мене це не гребе.

Это ты запроданець так как провоцируеш людей на злобу к Украинскому

языку и людей которые пытаются перейти заново на Украинский язык.

Учи психологию поведения людей а потом приходи сюда на форум.

Поделиться сообщением

Учи психологию

Ти взагалі якийсь мутний, греків якихось приплів, психологію. В Україні українська мова, ВСЕ. Кому туго йде - чемодан і Калуга.

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...