Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
Ама

кто каким спортом занимается? :)

Рекомендованные сообщения

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

Бег, турники, плавание, в общем общая физическая подготовка + некоторые упражнения с набивным мячом, резиной, на тренажёрах. 

Поделиться сообщением

07.10.2019 в 11:47, zhernovanastya сказал:

Как вы после работы находите силы спортом заниматься? 

Через не могу) Я вообще поздно ложусь и рано встаю, под вечер как выжатый лимон, но спортзал редко пропускаю. Сейчас стал пропивать ..реклама.., так чуть пободрее себя чувствую. По крайне мере теперь меня хватает оттренить и еще и домашние дела потом поделать. Вам или мотивации не хватает, или енергии.

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
25 минут назад, Степан Козаченко сказал:

Занимаюсь лыжами, кто знает места в Украине кроме карпат?

Если Вы уже не новичок в этом виде спорта, то больше нигде Вам не будет интересно. Нужно заграницу выбираться.

Поделиться сообщением

Доброго дня

Хочу застерегти тих, хто обирає собі напрямок спорту. Сподіваюся, що мої гіркі 10+ років досвіду в так званій йоге ар сантема - старого збочинця- когось застережуть від подібних помилок. Цей "гуру", який сидів в тюрмі ... Дізнавайтеся глибше, до яких гуру ви йдете. 

На такі заняття+семінари ходила в Києві до Дідковського, т.з учня.  Не одразу розібралась, що за асанами стоїть справжній бабло-бізнес. А ще їх "гуру" старий сексуальний збоченець.  Я дуже хочу застерегти тих, хто з відкритим серцем прийдуть в ці філіали і повірять цим псевдо-гуру.  Я прийшла в цю секту в 18 років. і не вистачило досвіду тікати від цих інструкторів та їх ідей заробляти на людях і спотворювати їх бачення. Тим самим ізолюючи від родини, друзів, повністю заполонивши розум своїми бредовими ідеями.  Те що вони ставлять самих просунутих на путь, з якого УВАГА! не можна зійти. Дають "вселенские" імена. Замовити ім'я можна в Москві. Це гроші. Потім ім'я "одягають" - теж гроші. Ну а потім піти від них не можна. Плати. І ще й залякають так спецслужбами, що більшість мовчать і ніде навіть не жаліються.   Основний офіс у них в Москві.  В Києві це був філіал Кушнір і Капитон на ДВРЗ. Ще в Харкові і Дніпрі  На Оболоні та в центрі - Дідковський.  У всіх по окремому сайту В чому небезпека таких шкіл? - люди з дому починають виносити гроші. Під так званим духовним розвитком вони пропонують здати золото в ломбард, розрахуватися зі всесвітом віддавши якісь цінні речі ( на приклад винести на вулицю синтезатор) Взагалі на духовних речах всі завжди заробляли.  Вони тобі продадуть за півтори тисячі рублів мандалу, щоб зняти прокляття.  Ну або проведуть за 1000 руб семінар по відкриттю надздібностей. Ви зможете бачити через стіни, телепортуватися. Але якщо ви хочете читати думки, то треба буде все таки мандалу за 2500 руб  Це для геть бідних. Для багатших є дорожчі варіанти.  Типу зняти Предрасположеность к онко. 5000 руб. А ще до курсу мандалу треба обов'язково і мантру вони зчитають спеціально для вас.  Водять за ніс роками. А дурники носять. І як би світ існував без дурнів?  В таких школах тільки гуру при грошах. З гарним маєтком і лендровером.  Хочете духовний розвиток - платіть? Хочете благословення - платіть?   Будьте обачні і обережні, а також готові допомогти тим, хто зі скрученою головою займається так званим "духовним розвитком".  

Поделиться сообщением

Заняття тенісом, оренда корту, підготовка турнірiв.

Marina Tennis Club пропонує заняття для спортсменів різного рівня підготовки, починаючи від початківців і до професійних тенісистів. Для тих, хто тільки починає займатися тенісом, ми пропонуємо групові індивідуальні тренування, де ви зможете дізнатися основні прийоми гри і зрозуміти правила тенісу.
Для більш досвідчених гравців ми пропонуємо індивідуальні тренування з сертифікованими тренерами, які допоможуть вам підтримувати та покращувати вашу техніку гри, підвищувати фізичну форму та розвивати стратегію гри у теніс.
Наш клуб також проводить турніри для тих, хто бажає випробувати свої сили в змаганнях з іншими гравцями. Турніри проводяться в різних вікових категоріях та рівнях підготовки, що дозволяє кожному знайти своє місце в змаганнях.
Завдяки нашій різноманітній програмі занять та тренерському складу, кожен зможе займатися тенісом на своєму рівні та знайти в цьому спорті задоволення і користь для свого здоров'я.
Наш клуб Marina Tennis Club завжди радий бачити нових гравцiв, тож не вагайтесь і приходьте до нас на перше тренування!
Контакти:
Сайт      - https://kiev.tennis/ua/
Facebook  - facebook.com/kiev.tennis.club.marina
Instagram - instagram.com/kiev_tennis/
Telegram  - https://t.me/kievtennis
Телефоны  - 050-777-26-99, 067-777-26-99

корты.jpg

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...