Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.

Рекомендованные сообщения

Всім привіт, хтось купував бюджетну напівсинтетику Shell Helix HX6 10W-40? Обираю якесь не дуже дороге масло в Акцент 2007 року в районі 800-900 грн за каністру. Розлив не хочу принципово купляти на сервісах, бо я в ньому не впевнений. 

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
15.05.2023 в 18:01, Madmax сказал:

Всім привіт, хтось купував бюджетну напівсинтетику Shell Helix HX6 10W-40? Обираю якесь не дуже дороге масло в Акцент 2007 року в районі 800-900 грн за каністру. Розлив не хочу принципово купляти на сервісах, бо я в ньому не впевнений. 

За це не знаю, а ось Шелл HX7 5w30, пару років його беру задоволений, гарне мастило і ціна демократична,  так що дивись сам, але воно не набагато дорожче за те що ти дивишься. А оригінал чи ні, це легко перевірити, звертай на увагу що б на каністрі був захистний код, як ось у мене. Ну і брати треба в офіційних точках продажу Шелл.

shell.jpg

Поделиться сообщением

Підкажіть будь ласка такий момент,  а в Шелл має бути захист з фольги під кришкою чи ні? Купив собі  Shell Helix Ultra 5W-30 по акції 5л за ціною 4л. Відкрив кришку, а там немає захисту...

Изменено пользователем Yanonis

Поделиться сообщением

28.06.2023 в 11:50, Yanonis сказал:

Підкажіть будь ласка такий момент,  а в Шелл має бути захист з фольги під кришкою чи ні? Купив собі  Shell Helix Ultra 5W-30 по акції 5л за ціною 4л. Відкрив кришку, а там немає захисту...

Це нормально, в оригінальній оливі Шелл фольги й нема під кришкою, головно що б були захистні маркування на каністрі включаючи унікальний код для перевірки на оригінальність. Я купував HX8 ECT 5W-30 в 4л каністрі. 

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
18.06.2023 в 18:49, Romanich сказал:

За це не знаю, а ось Шелл HX7 5w30, пару років його беру задоволений, гарне мастило і ціна демократична,  так що дивись сам, але воно не набагато дорожче за те що ти дивишься. А оригінал чи ні, це легко перевірити, звертай на увагу що б на каністрі був захистний код, як ось у мене. Ну і брати треба в офіційних точках продажу Шелл.

shell.jpg

Я таки собі взяв Shell Helix HX7 5W-30, замість 10w40, глянув тести і ризницю і вирішив докинути 300 грн, але взяти мастило з кращим складом наче. Під кришкою теж в мене захисту не було. Замовляв через цього постачальника.  сертифікат є, перевірку на ШеллЧек олива пройшла, так що сподіваюсь що оригінал. 

Поделиться сообщением

А де ви масло купуєте, я просто чуть в автомагазині у себе підробку не купив добре що в інтернет поліз, глянути на всяк випадок. Потім вже замовив напряму через original helix store, що бути впевненим на 99.9% що то оригінал. Ось доречі як перевірити на оригінальність. 

Поделиться сообщением

21.08.2023 в 12:59, Dainego сказал:

А де ви масло купуєте, я просто чуть в автомагазині у себе підробку не купив добре що в інтернет поліз, глянути на всяк випадок. Потім вже замовив напряму через original helix store, що бути впевненим на 99.9% що то оригінал. Ось доречі як перевірити на оригінальність. 

Да, код в мене теж був, перевірку пройшов, буду знати що фольги там не має бути. Було б круто як би Шелл зняли ще ролик з відмінностями окрім кода між оригінальною оливої і підробкою. Наступний раз замовлю в Original helix store. 

Поделиться сообщением

Якщо ви користуєтеся ОЛХ тоді вам буде корисний цей телеграм бот https://t.me/olxnotifybot?start=ref756065211 він буде показувати вам оголошення які щойно з'явилися на ОЛХ.

Поделиться сообщением

Обмен USDT BEP20 на Приват24 прошел без проблем. Весь процесс был простым и понятным, без лишних сложностей. Комиссия за обмен была разумной, а курс - конкурентным. Я доволен результатом и рекомендую эту услугу всем, кто хочет быстро и безопасно обменять свои USDT на гривну.

Обмен USDT BEP20 на Приват24 https://ecash.expert/exchange/usdtbep20-p24uah данный обмен был первым который я сделал через этот сервис. Огромное спасибо за скорость и безопасность. Буду пользоваться постоянно.

Поделиться сообщением

02.09.2023 в 15:26, Yanonis сказал:

Да, код в мене теж був, перевірку пройшов, буду знати що фольги там не має бути. Було б круто як би Шелл зняли ще ролик з відмінностями окрім кода між оригінальною оливої і підробкою. Наступний раз замовлю в Original helix store. 

Ото і все, нашо видумувати велосипед, ціни в офіціальному Original helix store, плюс-мінус такі ж як і у всих магазинах, то який різон ото ризикувати і видумувать велосипед де це не треба. В офіціалів береш і не паришся підробка чи оригінал. 

Поделиться сообщением

04.10.2023 в 11:00, Dainego сказал:

Ото і все, нашо видумувати велосипед, ціни в офіціальному Original helix store, плюс-мінус такі ж як і у всих магазинах, то який різон ото ризикувати і видумувать велосипед де це не треба. В офіціалів береш і не паришся підробка чи оригінал. 

О дякую, буду знати, а то я просто в мережі замовляв на авось, тепер буду знати що є оригінальний магазин Шелл, я ж вірно зрозумів? Наступний раз HX7 5w30 замовлю там.

Поделиться сообщением

22.10.2023 в 23:00, Romanich сказал:

О дякую, буду знати, а то я просто в мережі замовляв на авось, тепер буду знати що є оригінальний магазин Шелл, я ж вірно зрозумів? Наступний раз HX7 5w30 замовлю там.

Так, я вийшов на цей магазин через офіційного дистриб'ютора Шелл на сайті. там 100% оригінальний Шелл. 

Поделиться сообщением

Я просто де раніше замовляв через автозапчастини сайт там і Шелл замовив, коли отримував прям на пошті здер захист і перевірив онлайн код через телефон заняло це діло буквально 2 хв і все, оплатив та забрав. В цьому плані Шелл зручно зробив з перевіркою.

Поделиться сообщением

31.12.2023 в 02:06, goofun сказал:

лучшее масло за полцены

Павел

+380667241155

Ага знаємо))) Дешевий сир буває тільки в мишоловці, тому ні дякую))) Тим паче я бачив відео до чого призводить мастило за "пів ціни" краще я візьму оригінальний шелл тут - 

Цитата

Original helix store

Ніж потім буду по автосервісам їздити, то вийди значно дорожче як матеріально, так і морально та й по часу теж))

Поделиться сообщением

04.02.2024 в 14:13, Dainego сказал:

Ага знаємо))) Дешевий сир буває тільки в мишоловці, тому ні дякую))) Тим паче я бачив відео до чого призводить мастило за "пів ціни" краще я візьму оригінальний шелл тут - 

Ніж потім буду по автосервісам їздити, то вийди значно дорожче як матеріально, так і морально та й по часу теж))

Згоден на всі 100% нажаль підробок в нас дуже багато на ринку, тому з цим треба бути уважним. Звісно наприклад підробний Шелл HX6 10W-40 вирогідність менше зустріти ніж ту ж Шелл Ультра 5в40, яка більш дорожча.

Поделиться сообщением

20.02.2024 в 01:08, Romanich сказал:

Згоден на всі 100% нажаль підробок в нас дуже багато на ринку, тому з цим треба бути уважним. Звісно наприклад підробний Шелл HX6 10W-40 вирогідність менше зустріти ніж ту ж Шелл Ультра 5в40, яка більш дорожча.

От доречі цікаве відео по моторній оливі Шелл Ультра в чому її фішка  на каналі що раніше скидував Dainego.

Поделиться сообщением

Ну виглядає непогано, буду слідкувати за акціями, додав в "улюблене" там буде сповіщення приходить якщо ціна зміниться. Може якщо воно буде по акції за вигідною ціної то спробую Шелл Ультра. Треба тільки глянути яке саме, бо я дивлюсь там багато різних варіацій ультри є в продажі, яка саме під мій авто підійде. 

Поделиться сообщением

Я зробив висновок з тестів в мережі Шелл недооцінена моторна олива. При більш доступній ціні  шелл  показує кращі  показники, як не дивно. Думаю що це пов'язано з тим що Шелл сам виробляє базову оливу. Наступний раз хочу взяти собі Ultra ECT C2/C3 0W-30 спробувати.. В тестах вона гарно себе показала, та й люди наче хвалять.

Поделиться сообщением

Привіт! Shell Helix HX6 10W-40 — доволі популярне масло, і воно добре підходить для автомобілів типу Hyundai Accent 2007 року, якщо дотримуватися вимог виробника. Ось кілька моментів, на які варто звернути увагу:

Плюси Shell Helix HX6 10W-40:

Напівсинтетика: Оптимальне співвідношення ціна-якість, особливо для двигунів із пробігом.

Чистота двигуна: Ця олива має хороші миючі властивості, що корисно для авто з середнім або великим пробігом.

Ціна: У межах 800-900 грн це хороший варіант, особливо якщо купувати в перевірених магазинах.

Де купувати:

Шукайте у великих мережах (Rozetka, АТЛ, Exist, AutoDoc) або в офіційних представників Shell. Так ви будете впевнені в якості й уникнете підробок.

Не купуйте розливне масло на СТО або сумнівних майданчиках. У цьому випадку ваш підхід абсолютно правильний.

Альтернативи:

Якщо хочете порівняти, можете розглянути такі варіанти:

Total Quartz 7000 10W-40 — також відмінна напівсинтетика в цьому ціновому сегменті.

Mobil Super 2000 10W-40 — трохи дорожчий, але добре себе зарекомендував.

Liqui Moly MoS2 10W-40 — має додаткові присадки для зменшення тертя, але дорожчий.

Рекомендації для Accent 2007:

Клас в'язкості: 10W-40 підходить для наших кліматичних умов, але перевірте допуски API та ACEA у мануалі до авто (має бути API SL або вище). Shell Helix HX6 їх зазвичай відповідає.

Якщо пробіг у вашого авто значний (150 тис. км і більше), можливо, варто подумати про оливи, розроблені спеціально для таких двигунів.

Поделиться сообщением

11.12.2024 в 14:00, ravtokiev сказал:

Шукайте у великих мережах (Rozetka, АТЛ, Exist, AutoDoc) або в офіційних представників Shell. Так ви будете впевнені в якості й уникнете підробок.

На що придумувати велосипед, якщо є офіційний магазин шелл? Shell.ig.ua там де на 99.9% буде оригінальна олива та й все.. Ну або так хоча б шукати у кого є ліцензія на продаж від Шелл. 🙌

Изменено пользователем Madmax

Поделиться сообщением

27.01.2025 в 10:45, Madmax сказал:

На що придумувати велосипед, якщо є офіційний магазин шелл? Shell.ig.ua там де на 99.9% буде оригінальна олива та й все.. Ну або так хоча б шукати у кого є ліцензія на продаж від Шелл. 🙌

Опа, дякую за наводку, як раз треба буду в наступному місяці їхати на заміну оливи, бо вже 8000км накатав, треба буде міняти.  

Поделиться сообщением

27.01.2025 в 10:45, Madmax сказал:

Круто що є офіційний магазин, бо я там по знижкам на чорну п'ятницю -25% відразу 2 каністри оливи Шелл купив, одну на заміну зараз, іншу на наступну:)

Изменено пользователем Dainego

Поделиться сообщением

Shell Helix HX6 10W-40  це нормальне масло для авто типу Accent 2007, особливо якщо двигун вже не новий

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...