Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
Anabioz

Допомога переселенцю

Рекомендованные сообщения

Хлопці привіт, загалом тема така в мене MSI A78M-E45, віддали безкоштовно сокет FM2+ так ось, якщо в когось є все абсолютно безкорисний мотлох (ранішні А4-А6) озу планку одну (похуй скільки 1,2,4 гб скіки не шкода), БП (теж похуй будь яке напівметве лайно), все це мені потрібно для тесту материнки та щоб деякий час хоча б так повиживати (грошей немає тільки заплатити доставку з Киева або іншого міста, я переселенесь з Харківськогої області переїхав в Харків, будинок знищили орки як і 2 автівки).  Також підскажіть я через час вийду на роботу і тоді вже сможу зібрати пк на цій материнці тому потрібна оцінка від людей що більше шарять. (Хочу ще вибачитись за попрошайнество, якщо хтось захоче допомогти пишіть ТГ @AnabiozMT, дс anabioz.)

Збірка наступна:

Atlon X4 860K

8 GB (4x2)

GT730 2gb Gddr5

Чифтек Ай-Арена 400-500В

WD 1tb 7200

Корпус охолодження і тд є зі старих пк 

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Оскільки платформа вже похилого віку, до процессора та оперативи нема питань, звичайно можна зібрати краще, але воно того не варте. Особисто я рекомендую знайти ще 500 гривень, щоб хочаб встановити ssd(на 256 ГБ) диск під операційну систему, це майже обов`язково для уникнення підгорання п`ятої точки під час користування пк. І якщо від пк потрібно іноді запускати якісь іграшки, то трохи розширивши бюджет є сенс взяти хоча б gtx750Ti, вона не набагато дорожча, бо також застаріла, але значно потужніша за офісну gt730. У іншому покращувати за малий бюджет нема чого. Успіхів та терпіння, сам живу у Харкові і чудово розумію, що для нашого міста війна скінчиться майже у останню чергу. 

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
4 минуты назад, Deidre сказал:

Оскільки платформа вже похилого віку, до процессора та оперативи нема питань, звичайно можна зібрати краще, але воно того не варте. Особисто я рекомендую знайти ще 500 гривень, щоб хочаб встановити ssd(на 256 ГБ) диск під операційну систему, це майже обов`язково для уникнення підгорання п`ятої точки під час користування пк. І якщо від пк потрібно іноді запускати якісь іграшки, то трохи розширивши бюджет є сенс взяти хоча б gtx750Ti, вона не набагато дорожча, бо також застаріла, але значно потужніша за офісну gt730. У іншому покращувати за малий бюджет нема чого. Успіхів та терпіння, сам живу у Харкові і чудово розумію, що для нашого міста війна скінчиться майже у останню чергу. 

Зараз вже вийшов на роботу, тому в планах є встановити 16 гб озу, встановити 1050ТІ або 1060 с бу ринку, ссд самсунг 870 500 гб сато (на марці немає М2), ці деталі потім перейдуть до пк який я буду сбирати десь і серединні наступного року

(Р7 5700Х

16 гб Кінгстон Фьюрі Біст 2900С16

РТХ2080

Ссд м2 Самсунг 970 М2 1тб

Блок Чіфтек Протон

Корпус Діпкулл Матрехх

Та монік самсунг 27" )

Дякую за пораду, пиши в тг за допомогу пивом пригощу (або колою якщо не пьешь)

Поделиться сообщением

Честно кажучи, 1060(особливо на 6 Гб) я би не брав навіть під дулом кулемета. Забагато майнингу вона пережила, і дійсно живу та надійну знайти дуже важко. Можеш спробувати знайти gtx 1650 на пам`яті GDDR6, це приблизно та ж сама карта, але безпечніша для покупки і часом за такою ж ціною. І дякую за пропозицію випити, але відмовлюсь, за власними причинами.
P.S. Якщо дозволяє бюджет і знаєш як перевірити, то ось цікава пропозиція з б\в відеокарт: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/videokarta-geforce-gtx-1650-super-4-gb-IDSBVuk.html

Поделиться сообщением

Дякую за пораду ще раз, ну тут твоє право

Сприводу 1650 я подумаю, але навіть так карта мені максимум на рік поки я не куплю в Elmir нову, буду відштовхуватись від ціни, ще  раз дякую 

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...