Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
ВНИМАНИЕ! С 15 АПРЕЛЯ 2020 НА ПОРТАЛЕ НЕ БУДУТ ДОСТУПНЫ ВСЕ ФОРМАТЫ ПЛАТНОЙ РЕКЛАМЫ.
Perfect

Культурно об украинцах. :)

Рекомендованные сообщения

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!

http://www.lechaim.ru/ARHIV/116/geyzer.htm-можете почитать

цитата

Если в начале века евреи составляли десятую часть населения Киева, то в канун Великой Отечественной войны каждый пятый киевлянин был евреем. извините не 25 а 20%

плучается кроме украинцев и евреев больше в Киеве никто не живет ))))

все больше сюда не захожу-зачем время тратить на глупости....

Поделиться сообщением

кроме украинцев и евреев больше в Киеве никто не живет

:да: остальные в нем только гостят....

на виллах в Межигорье или еще где-нить

Поделиться сообщением

плучается кроме украинцев и евреев больше в Киеве никто не живет ))))

.

То українці таки є в Києві ? І представники різних нацменшин також є

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
І представники різних нацменшин також є

Представители "нацменьшинств" в Киеве являются чуть ли не нацбольшинством. И уж точно большинством по применяемому языку, в отличии от национально-укров.

Поделиться сообщением

да, больше чем украинцев скоро войдем в состав Польши родной язык станет польский, придеться тебе становится Поляком

Поделиться сообщением

Первоначально тема называлась "Культура общения" и предполагалось обсудить особенности культуры общения на форуме.

Однако направление разговора поменялось с первых постов. Это новое направление прочно закрепилось и имеет необратимый характер. Ничего не остается как переименовать тему соответствующим образом.

Чего не сделаешь, для счастья форумчан! :)

Поделиться сообщением

Якщо не буде теми про культуру спілкування і якщо не будуть банити тих, хто відверто переходить на особи, обзивається, ставить діагнози, то форум не буде розвиватися.

Я думаю (але не наполягаю), що варто відкрити тему про культуру спілкування і там пояснювати всім на прикладах хоча б те, що в кожній темі бажано писати по темі. Щоб хвіст не керував собакою

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ,

Якщо не буде теми про культуру спілкування...

Яке прозріння.

Я думаю ..., що варто відкрити тему про культуру спілкування

Та тільки ж но вже була така спроба. І яка вдача спіткала таку корисну, як ти кажеш, тему? Хто спрямував її в зовсім іншому напрямку? Хто? Де та, така соромязлива, интелігентна, вихована та культурна людина, ти мені не підкажеш?

в кожній темі бажано писати по темі.

Чом ж ти чоловіче добрий саме так і не дієш? Що заважало тобі до сьогоднішнього ранку писати тут якраз про культуру спілкування, а не про все інше?

Невже та твоя тема, яку ти так навязуєш більш важлива, чим та що була тут запропонована спочатку. І взагалі, вуйку, тобі мало би бути соромно, списати тут сім сторінок казна чим, а після цього ще спробувати продемострувати прокининення запізнілого сумління...

пояснювати всім на прикладах

Власне тільки оце і залишаеться ... що ще я міг вдіяти крім єдиного - переіменувати до біса цю тему)) ... шлях би її ... ...)).. ..гуцул впертий ... з ранку до вечора.. повсюди одні і тіж теревені править. .. загибла тема..))

Ось тобі і приклад! І думаю достатьньо наглядний. Не вступати ж було ще й мені в вашу заЇжджену полеміку, щоб щось свое доводити. ..

Безглуздя.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ти знаеш шановний, все таки скажу вже кілька слів щодо твоеЇ теми. Якщо отак скрізь бігати і скиглити, що нас москалі ображають, що вони нам зогрожують і таке інше, то від цього повага до нас як до націЇ не збільшиться. Бо в такому випадку ми самі себе не поважаемо.

Хто и коли поважатеме боягузів та панекерів?

Гідность треба не втрачати, сильним треба бути, щоб тебе поважали і з тобою рахувалися.

Ворог не в Кремлі сидить, він тут з нами, він в нас самих!

Наш ворог - наша слабість!!!

І на сам перед ... повернімося до вже не існуючоЇ теми - це слабість культури!

Поделиться сообщением

ухтыыыы, Украинец всех вынудил спилкуваться на укрмове, какой маладеса :ласка

Поделиться сообщением

УКРАЇНЕЦЬ,

Яке прозріння.

Ти знаеш шановний, все таки скажу вже кілька слів щодо твоеЇ теми. Якщо отак скрізь бігати і скиглити, що нас москалі ображають, що вони нам зогрожують і таке інше, то від цього повага до нас як до націЇ не збільшиться. Бо в такому випадку ми самі себе не поважаемо.

Хто и коли поважатеме боягузів та панекерів?

Гідность треба не втрачати, сильним треба бути, щоб тебе поважали і з тобою рахувалися.

Ворог не в Кремлі сидить, він тут з нами, він в нас самих!

Наш ворог - наша слабість!!!

І на сам перед ... повернімося до вже не існуючоЇ теми - це слабість культури!

Повністю згоден ! Українці, беріть приклад з рускіх !

Залишайтеся українцями ! Пишіть своєю рідною українською мовою хоча б на форумах столиці України ! Памятайте про свою культуру, традиції, батьків !

З батьками Ви ж спілкуєтеся своєю рідною українською

Поделиться сообщением

Украинец всех вынудил спилкуваться на укрмове, какой маладеса

легко, я этими двумя языками владею с детства!

Залишайтеся українцями ! Пишіть своєю рідною українською мовою хоча б на форумах столиці України ! Памятайте про свою культуру, традиції, батьків !

А тобі дійсно бракує культури, просто загальноЇ культури яка виховується з дитинства, і всотується з молоком матері. Культури поводження серед людей.

Про це говорить твое неуважне, якесь зверхне ставлення до слів твого вже мабудь єдиного співрозмовника.

Приємно розмовляти самому с собою, ну то прошу..

---------------------------------

Ще хочеш, щоб нас поважали в світі.

Навіть часом стає соромно при усвідомленні, що мі виглядаемо просто як бовдури, як старці, та боягузи и це через нас самих.. :(:???:>:

Поделиться сообщением

А тобі дійсно бракує культури, просто загальноЇ культури яка виховується з дитинства, і всотується з молоком матері. Культури поводження серед людей.

Про це говорить твое неуважне, якесь зверхне ставлення до слів твого вже мабудь єдиного співрозмовника.

Приємно розмовляти самому с собою, ну то прошу..

---------------------------------

Ще хочеш, щоб нас поважали в світі.

Навіть часом стає соромно при усвідомленні, що мі виглядаемо просто як бовдури, як старці, та боягузи и це через нас самих.. :(:???:>:

Із всіх форумчан супер-модер відшукав одного некультурного. Невже в обовязки супера входить ображати форумчан ? Напевно краще на Киїському форумі приховувати те, що Україна не Росія, що ще є українці, що ще не знищена українська мова, що Київ - столиця незалежної держави - України... Тоді всі будуть вважатися культурними і будуть поважати Україну і українців. Правда десь на рівні підсвідомості. Бо імперцям-шовіністам дуже вигідно не згадувати про українців, українську мову, робити вигляд що вже практично ні українців, ні української мови немає

З.І. Святих немає. І я не безгрішний. Якщо хтось переходив, то можливо і була якась не дуже культурна відповідь. Але ніхто не зможе навести цитат мого безпідставного поганого ставлення до форумчан

Поделиться сообщением

Невже в обовязки супера входить ображати форумчан ?

Щож пана образило, пара назрілих та доречних зауважень? Я мовчав сім сторінок, лишень спостерігав що тут діється.

Треба слухати, коли тобі щось говориться.. будеш мати с того тільки користь.

Ще раз для особливо закоханіх в свої ідеї, Україна а з нею і всі ми тільки втрачаємо, через такий навіжений националізм.

------------------------------------

Але ніхто не зможе навести цита

Розплющ очі і повільно читай як ти спілкуєшся зі мною. Ти вважаеш це культурна поведінка?

Воно й зрозуміло, чому ця тема не вижила зі своєю першою назвою..

-------------------------------------

До речі, наприклад, хоча б таж сама Хеллі - москвічка, а ніколи і ні с ким так не спілкуеться як ти!

Наприклад зі мною, а вона знае що я украЇнець. Про що це говорить? ..........

Поделиться сообщением

Я не москвичка. Я уже 27 лет как киевлянка. И из них - 10 лет уже живу в Одессе :)

Поделиться сообщением

Helly,

Знаю Хельчик, ..вот для меня ты Хелли, вот такая Хелли.

но для него ты есть и будешь москвичка, ...если он уже это узнал

.. такая культура общения.. .. будь она неладна!

Поделиться сообщением

Perfect, ладно, согласна быть москвичкой, согласна быть москалем, кем угодно... Ну если человеку приятно, чтобы я была оной :)

Поделиться сообщением

Ну если человеку приятно, чтобы я была оной

таааак, уже и всиляки эротычни фантазии Украинця справжнюються :D

Поделиться сообщением

таааак, уже и всиляки эротычни фантазии Украинця справжнюються :D

Ви бачите як люди можуть самі себе накрутити ! А Ви також допоможіть.

Напишіть таке:" точно. Я знаю, українці поїдають москвичів. Всі тікайте"

Поделиться сообщением

українці поїдають москвичів. Всі тікайте

:D:D:D:D:D:D

Поделиться сообщением

Ви бачите як люди можуть самі себе накрутити ! А Ви також допоможіть.

Напишіть таке:" точно. Я знаю, українці поїдають москвичів. Всі тікайте"

Чо - правда?!

Поделиться сообщением

Helly,

Чо

Чо, ..практически "че", ужас, в самое сердце .. :конь:

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...