Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
УКРАЇНЕЦЬ

Київський форум

Рекомендованные сообщения

Заклик до українців, консолідуватися, змобілізуватися можна сприймати За паніку ?

То гарно! Дуже гарно, завжди доречний заклик и не тільки для України. ( туж саму Росію хто би вконсолідував.. )

Але при цьому питання, а проти кого косолідуватися?

Проти справжного ворога нашої держави, чи проти вигаданої химери яку хтось нам малює.

Мізки треба мати, щоб спагетті на вуха нам не накручували.. :) Я так думаю.

А щодо паніки, так ось же вона:

Вини кидають всі ресурси, щоб знищити українців і поглинути Україну.

Свіжий приклад.

Вже якщо и звучать такі гасла, то хоч аргументуйте іх по дорослому.

На таку "наживку", клюне гуцул якись загупаний, переляканий, хіба що .. поважайте розум українців..:подмиг: "українці"

Не буде зірвана і ніхто не схопить

Дуже сподіваюся, щиро вірю!

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине

Але при цьому питання, а проти кого консолідуватися?

Проти справжного ворога нашої держави, чи проти вигаданої химери яку хтось нам малює.

Консолідована нація швидше досягне успіхів, швидше зможе перебороти всі труднощі, як всередині так і ззовні

А щодо паніки, так ось же вона:

Цитата:

Вини кидають всі ресурси, щоб знищити українців і поглинути Україну

Свіжий приклад.

Вже якщо и звучать такі гасла, то хоч аргументуйте іх по дорослому.

Я не вірю, що українці, які мають доступ до мережі сумніваються в наявності московської експансії проти українців.

Вам мальчік пояснить, как родіну любіть )))

Поделиться сообщением

🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
Консолідована нація швидше досягне успіхів,

Так, так! Досягне успіхів, обовязково!

Вже якщо нація законсолідуеться то всім їм там непереливки буде, повиносять їх з кабінетів, всіх повиносять. Незважаючи на політичний колір, та гучні гасла!

Так як виносять на Близькому Сході.

А крикунів, так в першу чергу.

Не варто дражнити людей, колись терпець урветься.

Поделиться сообщением

Шизофрения... Речь о форумкиеве ком.

Смешно читать эту тему, честно... Форум запроданцив :]

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги

Just,

Не удивляйся, это такой раздел:

Майдан Болтаем и дурачимся

Все как на майдане..:]

Поделиться сообщением

Не удивляйся, это такой раздел:

Да я в курсе ) Просто на том форуме жестко модерят, и не терпят малейшего обсуждения одминистрации. А топикстартеру все б революции устраивать. Вот и банили его ессно. А он во всем этом (внезапно!) видел кровавую руку гэбни :да:

Ну есть такие люди, все им на бгоневичок залезть )

Поделиться сообщением

Может это поможет тебе разговоривать со мной!!!

Я нашел маленький фильм про Бандера на один час.

:]

Как вставить видео с YouTube?

Если есть вопросы можешь смотрить фильм до конца.

Жалко что на руском. Но ты можешь его переводить на украинском если хочешь.

Поделиться сообщением

Просто на том форуме жестко модерят

а зачем? пусть болтает народ, отдыхает. :888:

все б революции устраивать.

тоже забава ничего :банан:

Поделиться сообщением

Да я в курсе ) Просто на том форуме жестко модерят, и не терпят малейшего обсуждения одминистрации.

Модерують на Форумі ЗАПРОДАНЦІВ по хамськи. Модери правил не знають, але виконували всі вказівки смотрящєго бобіка. Якщо бобік казав, щоб якогось українця провокували, то навіть супер-модери виконували вказівку.

Бобіка вигнали. Якщор виженуть ще одного супер-шовініста, то може буде модерування людське

А топикстартеру все б революции устраивать.

Вже якщо нація законсолідуеться то всім їм там непереливки буде, повиносять їх з кабінетів, всіх повиносять. Незважаючи на політичний колір, та гучні гасла!

Так як виносять на Близькому Сході.

.

Поделиться сообщением

Якщо бобік казав ...

Вот что Бобик сказал

:]

1-webbig.jpg

-----------------:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]-----------------

Поделиться сообщением

а зачем? пусть болтает народ, отдыхает.

Нельзя расслабляться! )

Якщо бобік казав, щоб якогось українця провокували, то навіть супер-модери виконували вказівку.

Вы майор Мельниченко? O_O

Бобіка вигнали.

А может там заявление по собственному, откуда вы знаете :прыг:

може буде модерування людське

Черепушки юзерам замерять на гэнэтычнисть? :]

Поделиться сообщением

Вигнали бобіка, знаю. Там Харциз і Залізний провели спецоперацію "Бобік здох"

Яким чином? Чи в вас дуже багата уява?

Поделиться сообщением

Вигнали бобіка, знаю. Там Харциз і Залізний провели спецоперацію "Бобік здох"

По видимо убрали могилу Бобика!!!

---------:]:]:]-----------

Поделиться сообщением

Харциз запросив на Форум ЗАПРОДАНЦІВ базарну бабу. Ще та зануда. Нск відпочиває.

А Залізний при порушенні правил в кожному її антиукраїнському дописі її банив. Бобікова масонська зграя цього не могла пережити. Хором записалися в друзі до базарної баби. Навіть погрожували Залізному.

І тупий бобік почав всі бани, виписані Залізним, тупо скасовувати. А через тотальну антиукраїнську агітацію та пропаганду відвідуваність Форуму ЗАПРОДАНЦІВ і так різко впала. От перед Адміном виникло питання: запороти форум зовсім чи вигнати супер-шовініста. Він вигнав бобіка. Якщо розжене його масонську зграю - то надія на краще буде.

А Ви входите в масонську зграю бобіка ?

Поделиться сообщением

Харциз запросив на Форум ЗАПРОДАНЦІВ базарну бабу. Ще та зануда. Нск відпочиває.

А Залізний при порушенні правил в кожному її антиукраїнському дописі її банив. Бобікова масонська зграя цього не могла пережити. Хором записалися в друзі до базарної баби. Навіть погрожували Залізному.

І тупий бобік почав всі бани, виписані Залізним, тупо скасовувати. А через тотальну антиукраїнську агітацію та пропаганду відвідуваність Форуму ЗАПРОДАНЦІВ і так різко впала. От перед Адміном виникло питання: запороти форум зовсім чи вигнати супер-шовініста. Він вигнав бобіка. Якщо розжене його масонську зграю - то надія на краще буде.

Как не странно это масоны крутят эту байку про Национализма !!!

Поделиться сообщением

Ні. Я входжу в зграю расистів та пошановувачів ідей Гітлера як і ви. Чого не зробиш заради України :да:

Поделиться сообщением

Ні. Я входжу в зграю расистів та пошановувачів ідей Гітлера як і ви. Чого не зробиш заради України :да:

Я культурно запитав. Просто Вас в списку барбосівської закритої групи я не памятаю.

Але я нічого не стверджував. Не думаю, що на форумі є расисти, послідовники Гітлера. З цим не раджу жартувати

Поделиться сообщением

Я культурно запитав. Просто Вас в списку барбосівської закритої групи я не памятаю.

Цікаво, ви відслідковуєте людей, до яких вони групп входять, де пишуть? Ведете розстрільні списки? O_O

Поделиться сообщением

Але я нічого не стверджував. Не думаю, що на форумі є расисти, послідовники Гітлера. З цим не раджу жартувати

Вот где бобики Национализма !!!

1377290_20110524203457.gif

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...