Перейти к публикации
kiev.com.ua ★
На kiev.com.ua общаются тысячи жителей и гостей Киева. Регистрация не более 48 секунд. У нас можно общаться на форуме, создавать блоги, галереи, клубы! Поэтому РЕГИСТРИРУЙСЯ СЕЙЧАС!
УКРАЇНЕЦЬ

Київський форум

Рекомендованные сообщения

Helly, Київський форум ЗАПРОДАНЦІВ значно гірший. Добре, що Ви його не знаєте.

Але Ви демонстрували певні елементи індивідуалізму. Невже для Вас комфортно заганяти себе в совкову зграйку і ходити строєм ?

И все же - Вы его так рекламируете... :)

А я - человек слабый, поддаюсь рекламному влиянию...

Поделиться сообщением

Официальный поставщик афганских казанов ТОВ «Афганский Казан Украина» afgankazan.com.ua в Украине
🔥 Украинська стоматологія у Варшаві: https://wadental.pl/uk/ преміум обладнання та своя команда з України!
И все же - Вы его так рекламируете... :)

А я - человек слабый, поддаюсь рекламному влиянию...

Ви так наполягаєте... Розкрию таємницю.

Я здогадуюсь, що і Міша, і найсильніші модери знають про який форум мова.

Хто заходив на Київський форум УКРАЇНЦІ, знають, що ми його і там постійно критикуємо (тут тільки маленькі згадки).

Те, що ми постійно критикуємо те, що на форумі ЗАПРОДАНЦІВ шовіністи влаштували диктатуру, та те, що повезло з влучною назвою, - форум ЗАПРОДАНЦІВ, призвело до різкого зменшення відвідуваності і їхній Адмін вигнав головного смотрящєго. Якщо вижене другого супер-шовініста і кількох прихвостнів, щоб можна було нормально спілкуватися, то тоді я Вам в Приват кину линву на цей форум (вже не ЗАПРОДАНЦІВ)

Поделиться сообщением

Ви так наполягаєте... Розкрию таємницю.

Я здогадуюсь, що і Міша, і найсильніші модери знають про який форум мова.

Хто заходив на Київський форум УКРАЇНЦІ, знають, що ми його і там постійно критикуємо (тут тільки маленькі згадки).

Те, що ми постійно критикуємо те, що на форумі ЗАПРОДАНЦІВ шовіністи влаштували диктатуру, та те, що повезло з влучною назвою, - форум ЗАПРОДАНЦІВ, призвело до різкого зменшення відвідуваності і їхній Адмін вигнав головного смотрящєго. Якщо вижене другого супер-шовініста і кількох прихвостнів, щоб можна було нормально спілкуватися, то тоді я Вам в Приват кину линву на цей форум (вже не ЗАПРОДАНЦІВ)

А вдруг Вы до того времени не выдержите нас и сбежите? Я же тогда так и не узнаю, что же это за форум запроданцив...

Поделиться сообщением

Професійна стоматологія у Києві: https://coral-dent.kiev.ua/ надає гарантії на свої послуги
А вдруг Вы до того времени не выдержите нас и сбежите? Я же тогда так и не узнаю, что же это за форум запроданцив...

Невже Ви надієтеся на те, що українець не витримає на форумі столиці України ?

Поделиться сообщением

От недавно колега сказав: "За Державу обидно"
Колега?!!!!

наскільки я пам"ятаю-це сказав Верещагін.

Російський прикордонник...

Прикордонні війська завжди були під патронатом спецслужб..раніше-КДБ,потім,відповідно СБУ та ФСБ...ось ми Ваш фах,шановний і вияснили! Вітаю з розшифруванням!)))

Поделиться сообщением

Колега?!!!!

наскільки я пам"ятаю-це сказав Верещагін.

Російський прикордонник...

Прикордонні війська завжди були під патронатом спецслужб..раніше-КДБ,потім,відповідно СБУ та ФСБ...ось ми Ваш фах,шановний і вияснили! Вітаю з розшифруванням!)))

Ви вважаєте, що ФСБ заслало українців на форум столиці України ?

Поделиться сообщением

мы просто хотим таки узнать что это за форум запроданцив

или это такой маркетинговый ход, чтобы интерес подогреть?

Поделиться сообщением

Наберіть в Гуглі пошук: Відкритий лист до Форуму ЗАПРОДАНЦІВ

потім перевірте, коли я тут зареєструвався

Дата: Субота, 23.04.2011, 15:52 | Повідомлення # 1

7e19951964f9.jpg

Ти, форум запроданській, запроданців збіговисько і проклятої московщини брат і товарищ, самого ФСБшного паханату секретарь. Який ти в чорта Українській форум, коли за грощі продався московщині. Москва висирає, а твої модери пожирають. Не будеш ти, гундяєв ти сину, синів Українських під собой мати, твоїх кураторів ми не боімось, своїм форумом і своїми блогами будем битися з тобою, распрости твій IP.

Московитський ти кухарь, Гундяєвській колесник, ФСБшний браварник, Кремлівській козолуп, Володьки та Дмитрика свинар, Угро-финська злодіюка, веліко руССкій сагайдак, модерській кат, усього світу і підсвіту блазень, самого гаспида внук и нашого х… крюк.

Свиняча ти морда, кобиляча срака, різницький собака, нехрещений лоб, мать твою ...б.

От так тобі Українці висказали, плюгавче. Не будешь ти і свиней христіянських пасти.

Теперь кінчаемо, бо логину твого не знаємо і паролю не маємо, місяц у небі, пости твої у методичці, а день такий у нас, який і у вас, за це поцілуй в монітор нас!

Підписали:

Поделиться сообщением

Невже Ви надієтеся на те, що українець не витримає на форумі столиці України ?

Ну... я просто хорошо о Вас думаю... :)

Поделиться сообщением

так форум запроданцив это тот что у тебя в подписи?

Той, що в підписі - це Київський форум УКРАЇНЦІ. Це антипод Форуму ЗАПРОДАНЦІВ.

Він ініційований тими, хто незадоволений хамською модерацією на Київському форумі ЗАПРОДАНЦІВ, хто протестував проти тотальної імперсько-шовіністичної агітації та пропаганди під контролем ФСБшних смотрящіх. Тобто, українцями, патріотами України (незалежно від мовності та національності), антишовіністами, всіма людьми доброї волі.

Це був Відкритий лист до Форуму ЗАПРОДАНЦІВ від Київського форуму УКРАЇНЦІ.

Після того, як на Форумі ЗАПРОДАНЦІВ Адмін вигнав головного супер-шовініста, відкрилася можливість для того, щоб там припинити антиукраїнську пропаганду і агітацію та вигнати хамів-модерів

Є надія на краще

Поделиться сообщением

Ну... я просто хорошо о Вас думаю... :)

Всі люди різні. В кожній людині можна побачити щось хороше.

Але зараз водорозділ проходить по питанню збереження українців як нації.

Якщо Ви не підтримуєте московських шовіністів в намірах знищити українську мову, українців, Україну - то я про Вас думаю добре

Поделиться сообщением

Интересно!!! Знал ли "УКРАЇНЕЦЬ" что единственный грамотный человек который писал письмо к сультану, не был Украинец.

----------------

:]:]:]:]:]:]:]:]------------------

Поделиться сообщением

Всі люди різні. В кожній людині можна побачити щось хороше.

Психиатр - больному:

- Давайте поговорим о прекрасном. У Вас глисты есть?

- Доктор, вы что! Конечно нет!

- Вот и прекрасно. ....

Поделиться сообщением

ошибочка ....

Ну якщо вже прихвостнів, собак і свиней повиганяли з Форуму ЗАПРОДАНЦІВ, то тут буде аншлаг

Скільки ФСБ платило, щоб всі шовіністи і прихвостні вели там тотальну антиукраїнську агітацію і пропаганду ?

Поделиться сообщением

Скільки ФСБ платило, щоб всі шовіністи і прихвостні вели там тотальну антиукраїнську агітацію і пропаганду ?

Мне кажется меньше, чем платят Вам...

Поделиться сообщением

Те, що він в шовіністичному танку - він навіть не приховував. Але Київський форум ЗАПРОДАНЦІВ він посадив капітально.

Поделиться сообщением

Цитата:

Але Київський форум ЗАПРОДАНЦІВ він посадив капітально.

и форум ЗАПРОДАНЦІВ в основном рассосался .... (так шо поздравляю - корова сдыхает) :аминь:

Це залежить від Адміна. Якщо вижене другого супер-шовініста і всіх прихвостнів шовіністичних то при нормальній модерації ще буде доїти.

А може це була така економічна диверсія ?

Поделиться сообщением

был такой, да в общем и сейчас есть .... народец с него потихоньку сруливать начинает .... атака нацмодеров

Так Вы - ссылку, ссылку. Уже надоело читать о том, какой плохой ТОТ САМЫЙ форум. Хотелось бы убедиться самому...

Поделиться сообщением

Присоединиться к беседе

Вы можете опубликовать сообщение сейчас и зарегистрироваться позднее. Если у вас ест ьаккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Восстановить форматирование

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...